1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. På udkig efter sexshop på nettet

På udkig efter sexshop på nettet

Cille.sigrun

Cille.sigrun

2 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hej alle, Mig og min kæreste har været sammen i godt 5 år nu, vores sexliv er rigtig godt, vi begge elsker og nyder hinanden utroligt meget. Forleden snakkede vi om at få endnu en person med når vi har sex, men det brød han sig ikke om. Hvad er jeres mening med det? Udover det snakkede vi om at eksperimentere vores sexliv med sexlegetøj, ikke bare det normale med dildoer og diverse kondomer med riller og smag, men mere i det ekstreme med piske, buttplugs, specielle vibratorer osv. Vi er begge åbne for at prøve noget nyt og tænkte vi ville spørge jer til råds. Kender i nogle sexshops på nettet som har et stort udvalg af sexlegetøj, som i har handlet ved før og varmt kan anbefale det. - Håber i kan hjælpe 2 nysgerrige personer :-)
Lani

Lani

64 indlæg
  • Skrevet
Jeg ville aldrig have en ekstra med i sengen. Jeg ville ikke kunne komme ud over at føle det var utroskab, både fra min egen og min partners side - selvom det var aftalt og accepteret. Anyways, vi har købt meget af vores legetøj fra sinful.dk og det har været rigtig godt. De har i hvert fald lidt af hvert.
MissDiamond

MissDiamond

50 indlæg
  • Skrevet
Jeg er ikke selv så meget for at have en trekant, da det ikke lige er mig, men det er helt fint at andre har lyst til det. Det med sexshops på nettet, der kan jeg klart anbefale Sinful, de har et kæmpe udvalg, i forskellige prisklasser, og hurtig levering. Jeg håber det kan bruges.
Jonasfrapuls

Jonasfrapuls

119 indlæg
  • Skrevet
En trekant kræver man kan stole på hinanden. Kan tåle at se ens partner nyde en anden person. Kan man dét, så er en trekant en ret intens oplevelse, og kan på det varmeste anbefales. Jeg vil dog råde jer til, at finde en 3 person, udenfor jeres omgangskreds. Hvert fald de første par gange. Af sexshops, vil jeg anbefale Sinful. Har udelukkende gode erfaringer med at handle der :)
kolding_girl

kolding_girl

99 indlæg
  • Skrevet
Har lige sendt dig en privat besked, skriv her hvis du ikke kan læse den.