1. Forum
 2. Debatten
 3. Sex
 4. Pige, første gang

Pige, første gang

Sally232

Sally232

8 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Hej jeg er en pige på 15 og jeg har en kæreste på 15. Jeg føler mig virkelig klar til at have sex og det gør han ogs men min mor synes at sådan noget gør man ikke i sådan en tidlig alder og hun synes slet ikke det er okay og jeg ved ikke hvad jeg gør fordi vil rigtig gerne i seng med ham og er 100% klar og er tryg ved ham men ved bare ikke om jeg kan gøre sådan noget uden at fortælle min mor det, hvad gør jeg?
Litae

Litae

379 indlæg
 • Skrevet
Du skriver at du føler dig helt klar, og føler at du er tryg ved ham. Så bare gør hvad du føler for :) Men husk beskyttelse ;)
gitte345

gitte345

411 indlæg
 • Skrevet
Enig. Gør det. Bare sørg for at du ikke bliver gravid eller får sygdomme:)
LakseHenriette124

LakseHenriette124

15 indlæg
Gitte, jeg er fuldstændig uenig. Girl, du skal ikke bekymre dig, bare spring ud i det! ;)
Sally232

Sally232

8 indlæg
 • Skrevet
Tak for svaret men hvad gør jeg så, skal jeg ikke fortælle min mor det eller kan jeg godt bare gøre det hvis jeg husker beskyttelse? :))
Sally232

Sally232

8 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Deleted
Beautylove

Beautylove

152 indlæg
 • Skrevet
Nu ved jeg ikke hvordan din mor er, men hvis hun er ok nede på jorden tror jeg godt du kan sige det til hende bagefter. Jeg synes helt klart det er bedst hvis man kan fortælle sine forældre sådan noget, så man også kan søge hjælp hos dem hvis nu du skal have anden prævention end kondomer eller at uheldet er ude og det springer. Hvis du ikke er tryk ved at sige det til hende må det komme hvis en af de to overnnævnte ting sker. Jeg var selv omkring 15 ved min første gang, og var ret nervøs for at fortælle min mor det (set i bakspejlet helt uden grund), for hun havde sådan set forudset at det snart ville ske, og hun har altid glædeligt hjulpet og informeret hvis jeg var i tvivl om noget, det er også det jeg mener er bedst.
Sally232

Sally232

8 indlæg
Tak for svaret men min mor synes jeg er alt for ung og at det overhovedet ikke er naturligt og jeg elsker ham virkelig meget og jeg ved det er ham jeg vil ha min første gang med og vi har allerede lavet ting sammen men hvis min mor vidste det ville hun blive mega sur, vi må ikke engang sove sammen, vi skal sove på hver vores værelse når det er og mig og min mor er virkelig tæt men kan bare ik fortælle hende det her
LakseHenriette124

LakseHenriette124

15 indlæg
 • Skrevet
Sallymus, do what you want! Bare du tror på dig selv!! <3
5'eren

5'eren

49 indlæg
 • Skrevet
Sally mit råd vil være gør det! Så længe i begge føler jer klar, kan jeg ikke se noget problem i det. Så komme det sig naturligt at fortælle det til Mutti en dag, hun gør det helt sikker kun for at passe på dig. Min mor har også altid holdt hårdt på jeg ikke måtte sove sammen med drenge, og at jeg skulle passe på mig selv. Da det gik op for hende jeg nok ikke længe var mors lille pige, faldt snakken helt naturligt og hun spurgte endda selv om det ikke var en god ide med P-piller.