1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. protistuerede og sex

protistuerede og sex

joseeee

joseeee

25 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
ok
culpa

culpa

561 indlæg
  • Skrevet
Altså det er jo en side for kvinder, der er ikke rigtig nogle aktive mænd her på siden. Desuden er majoriteten af brugerne heteroseksuelle, så det er et virkelig dårligt sted at spørge.
joseeee

joseeee

25 indlæg
syntes ellers jeg har set mange opslag med sex med en pige, og jeg spurgte til kvinderne og ikke til mændene som jeg er ret ligeglad med :)
culpa

culpa

561 indlæg
Der er måske 2 aktive brugere på denne side som er til kvinder, så dine chancer er virkelig dårlige. Desuden er der på denne side en MEGET stærk modvilje mod brug af prostituerede.
joseeee

joseeee

25 indlæg
mærkeligt du angriber mig på den måde ... vil bare høre folks meninger.
culpa

culpa

561 indlæg
Du må have en meget lav tærskel for hvad du anser som værende et angreb. Jeg påpeger dette faktum, at du nok er på det forkerte forum, blandt andet fordi at du har spurgt før uden svar. Desuden påpeger jeg, at når det er et forum det næsten udelukkende består af heteroseksuelle kvinder, så spørger du de forkerte. Det er et meget inaktivt forum, der er ikke så mange aktive brugere, der er selvfølgelig nogle kvinder her som er homoseksuelle, men chancen for at de er single og har været til prostitueret samt at de vil fortælle om det er meget lille.