1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Sex i seng efter brud

Sex i seng efter brud

Frøkenkrøltop

Frøkenkrøltop

223 indlæg
  • Skrevet
Jeg blev single for 1/2 år siden, vi boede sammen i lejlighed hvor jeg stadig bor. Problemet er bare: jeg kan slet ikke kan forestille mig at have sex i min seng og måske også hjemmet generelt. Det var vores fælles seng (har så også brugt den før ham) Er det normalt, tror i? Jeg har indtil videre "kun" haft sex med mænd i deres hjem/biler..
Cococo

Cococo

120 indlæg
  • Skrevet
Køb en ny seng
xxmahaloxx

xxmahaloxx

1021 indlæg
  • Skrevet
Jeg tror simpelthen at du skal have taget hul på bylden. Du skal bare gøre det. Sengen og lejligheden har fået hellig status fordi det var noget du delte med ham (og du er sandsynligvis ikke ovre ham endnu), og nu må du simpelthen pille det billede ned og gøre det til dit eget.
5'eren

5'eren

49 indlæg
  • Skrevet
Tænker lidt det samme som xxMahaloxx, ved ikke om du heller ikke har herre besøg i dit hjem, men det var eventuelt et sted at starte, har du herre besøg, men synes det er svært at gøre noget med en ny fyr i lejligheden. Det lyder til du ser en ny i et eller andet omfang, invitere ham over til en gang aften hygge med en film på sofaen, det er en god måde at bryde ud af det gamle mønster, sæt dig i den anden ende i sofaen end du plejer. Også giv dig selv plads til at kunne langsomt rykke din grænse for hvad du laver der hjemme. Så skal det nok komme over tid! Eller gå max all in, skriv til din fyr en aften hvor du endelig er gået, at du har lyst til ham, lad ham komme over. Når du har givet udtryk for hvad der skal ske, så er der lidt press for at det også skal ske når han kigger forbi. Havde slev lidt det samme forhold til min gamle lejlighed, da det var en jeg havde haft med min eks, besluttede mig for en dag, at nu skulle han helt ud af den inde i mit hoved, så fik en gammel bolleven på besøg, da det var 'overstået' var problemet helt væk, og havde tanken at det skulle jeg bare have gjort forlængst..