1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Sjove ting at lave med sin kæreste

Sjove ting at lave med sin kæreste

Christilina

Christilina

5 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Min kæreste er i udlandet de næste to uger, men kommer så hjem i weekenden (i uge 14) for at se mig, hvorefter han tager afsted to uger igen. Det er noget arbejde, men det er egentlig irrellevant..

Det jeg tænkte var, er der nogen der har nogle gode ideer til, hvad jeg kan lave med ham, i den tid han er hjemme? Der skal helt sikkert puttes igennem, men hvis det nu også skulle være lidt vildere end det..

Jeg er ikke ligefrem overvældende rig eller noget, men måske er der nogen, der kender et sjovt/dejligt sted, eller har lavet noget med deres kæreste, der virkelig var en succes...?

signek

signek

136 indlæg
  • Skrevet

Er det bar almindelig ting, du gerne vil lave med ham.? Eller frække?

Christilina

Christilina

5 indlæg
  • Skrevet

Det var egentlig bare almindelige ting, jeg som udgangspunkt tænkte på, men jeg tager da gerne imod andre forelag også..

Nuttemusen

Nuttemusen

37 indlæg
  • Skrevet

Nu kan jeg se på din profil at du bor i københavn, så har et foreslag som har givet pote med mig og min fyr. Vi tog godt med tøj på og tog af sted med bussen, uden at vide hvor vi skulle hen eller hvad vi skulle lave. Vi tog så toget til valby for at se noget nyt, og så spiste vi frokost på en lille cafe. Gik videre ind mod byen, og så en masse søde sjove forretninger og små cafeer hvor vi stoppede for at få lidt kaffe. Gik ned af gader vi aldrig været på før, det var skide hyggeligt. Mit foreslag går egentlig bare ud på at komme ud. Tag et sted hen hvor i måske ikke rigtig har været før, kig i en masse forretninger, gå ned af sidegaderne og hyg jer. Det behøver jo heller ikke ligefrem at være den dyreste tur, for man kan sagtens kigge uden at købe. Og det er sikkert i for snakket om en masse, og set ting i måske ikke lige havde set før. Mig og min kæreste havde det hvert fald hyggeligt, og glemmer aldrig den tur
Håber du kan bruge det

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
  • Skrevet

lav en rigtig god middag sammen, det gir go stemning... Og åben gerne en flaske rødvin imens... Pissehyggeligt

Seneste tråde