1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Skal man fortælle om ar inden sex?

Skal man fortælle om ar inden sex?

Frøkenkrøltop

Frøkenkrøltop

223 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Jeg er blevet opereret rigtig mange gange og har derfor store ar efter det. Det har nu aldrig været et problem i forhold til at have seksuelle forhold, jeg er ikke flov over det. Det er meget forskelligt om jeg fortæller personen det inden. Har oplevet nogle blive lidt forskrækket men synes jeg er dejlig alligevel. Hvad tænker i, bør man sige det inden eller skal han selv finde ud af det når han ''går på opdagelse''?
gitte345

gitte345

557 indlæg
  • Skrevet
Lad ham selv finde ud af det, når det nu ikke er et problem for dig:)
MissDiamond

MissDiamond

50 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes du skal gøre det der føles bedst for dig. Hvis du føler for at fortælle det inden I har sex, så synes jeg du skal gøre det.
Bamsefar

Bamsefar

212 indlæg
  • Skrevet
Jeg har også nogle stykker. Og der følger jo en historie med hvert af dem. Hvis den person man er sammen med, leger lidt med, eller undersøger ens krop, så kan de jo få historierne. Dengang man var ung og dum, dengang man blev overfaldet i en mørk gyde, dengang man vågende op halvnøgen på en strand i et fremmed land osv osv.
Selv småkedelige historier har jo en personlighed. Operationsaret fra dengang hvor... Eller det kejsersnit jeg fik da....
Jeg tænker lidt at det er en kvindeting at bekymre sig om sit udseende. Men du kan være helt tryg ved at hvis en mand har valgt at gå iseng med dig, så er han RET ligeglad med om du har et par ar hist og her.... Det er jo DIG han har lyst til, og det ændrer et par ar ikke på.....