1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Skype sex ideer!! ;)

Skype sex ideer!! ;)

viktor gynther

viktor gynther

2 indlæg
  • Skrevet
Min kæreste er en måned i Asien. Inden længe har vi aftalt at prøve "Skype sex" af. Jeg har fundet på at vi skal skrive nogle bestemte ting ned, som den anden skal gøre. Men de forskellige handlinger får, af den anden, et hemmeligt nummer. Så når jeg siger "nummer 3" ved jeg ikke om det er "Støn overdrevet", "Giv mig 3 komplimenter" eller "Onaner så hurtigt du kan". Jeg har selv en ca 10 instruktioner som jeg vil sende. Har i nogen ideer til forskellige instruktioner som kunne virke godt på webcam? Både til fyr og pige :) Nogen der har erfaringer med webcam sex som de vil dele? Hvad gik godt? Nogle gode råd? Jeg er meget spændt og vil gerne sørge for det bliver en dejlig oplevelse! Har tænkt mig at varme op med frække snaps og små beskeder, inden vi starter kamaraet. Så er vi begge klar når filmen ruller ;) Håber i kan hjælpe, eller måske blive inspireret til at prøve det med jeres kærester :)
Jonasfrapuls

Jonasfrapuls

119 indlæg
  • Skrevet
Tror ikke det er en god ide at det skal være så planlagt. De gange jeg har gjort det, har det været spontant. Det gør det, for mit vedkommende, lidt frækkere.
Lani

Lani

64 indlæg
  • Skrevet
Min mand og jeg har i perioder langdistanceforhold, pga. mit studie, så der kan jeg være væk fra 2-14 dage af gangen. Vi plejer som regel at FaceTime med hinanden og så gradvist arbejde os over i noget mere sexet. Vi har købt en we-vibe, som er en vibrator jeg kan bruge, mens hans styrer den via en app. Det gør det hele lidt mere spændende, og så udvikler det sig egentlig bare i og med man kan se den anden, der behøves ingen instrukser :p

Seneste tråde