1. Forum
 2. Debatten
 3. Sex
 4. spiller med mine følelser

spiller med mine følelser

genert-pigen

genert-pigen

59 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Ja sagen er den at jeg kender en fyr, som jeg er forelsket i, han vil dog ikke have et forhold med mig da han mener vi er for forskellige. Men problemet er så at vi bare er bolle-venner, så når han er trængende skriver han til mig og så har vi sex. problemet er så at jeg ikke kan blive ved med at nøjes med at være hans bolle-ven, men han vil heller ikke have mig som kæreste, så hvad skal jeg gøre? kan ikke undvære ham hvilket er grunden til jeg går med til sex, og var ham som også tog min møddom

Ina

Ina

100 indlæg
 • Skrevet

Uha her er en fyr som er lige så dum som min mand!!!!!

Men da du hverken bor sammen med ham eller har børn, må du være fornuftig og straks sige STOP til ham.

Han har jo intet godt lovet dig, eller sagt at han vil mere, så ud til højre med ham. Nemt at sige, svært at gøre, jeg forstår det godt, men hvis din eneste lykke er når I har sex sammen, så vil du snart føle at han spilder dit liv.

Havde en veninden som så gerne ville have børn med sin kæreste gennem 4-5 åt, men han ville ikke, de gik fra hinanden af anden grund, hun savnede ham og de var sammen igen i ca. 1 år mere, så gjorde han det forbi igen, han tog hendes bedste år og ville ikke noget af det hun gerne ville.
Han er nu omkring 43 år og har 2 børn, hun er 41 og har aldrig fået børn...
Hun er bitter, fordi at hun blev sammen med han så længe at hun ikke rigtig havde "tid" til at finde en bedre fyr som gerne ville have børn med hende. Nu tror hun ikke selv at hun nogensinde får nogen.
Og han ja han ville jo godt, da han fandt den rigtige pige for ham, han holdt bare min veninde for nar til han mødte den nye.

Pas på at din fyr, ikke også bare bruger dig til der dukker en anden op som han hellere vil have.

Tro mig, det er ikke for at være ond mod dig at jeg skriver sådan. Det er bare den barske sandhed. Du har fortjent så meget bedre...

Held og lykke med at finde ægte kærlighed!!!

KatieRiver

KatieRiver

43 indlæg
 • Skrevet

Ina du kunne ikke ha' sagt det bedre, det er ogsaa lige det jeg har set op til flere gange med mine veninder, haaber at genert-pige kan finde det i sig til bare at lade ham vaere og kommer vider....

Held og lykke med det hele....

genert-pigen

genert-pigen

59 indlæg
 • Skrevet

Har også droppet ham, da jeg fandt ud af at han havde været sammen med min veninde og scorer en ny hver gang han er i byen..

MariaP

MariaP

126 indlæg
 • Skrevet

Min veninde har haft samme problem i over et år, og sidder stadig fast i det, find en anden
Du fortjener bedre

Smukke87

Smukke87

1090 indlæg
 • Skrevet

Er så glad for at høre, at du har droppet ham, for han var kun ude på at udnytte dig... Du finder helt sikkert en anden sød fyr som behandler dig med respekt!

Smukke87!

genert-pigen

genert-pigen

59 indlæg
 • Skrevet

Ja er også glad for jeg tog springet, man får det virkelig dårligt når man hører han også har været sammen med din tidligere bedste veninde, og at han scorer en ny hver weekend når han er i byen.