1. Forum
 2. Debatten
 3. Sex
 4. Stram dernede.

Stram dernede.

caro10

caro10

1 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Hej! Jeg er en pige på 19 år, der er meget stram dernede. Jeg har haft et par kæreste førhen (både kortvarigt men også en på lidt over 2 år) Og ved ingen af dem har jeg kunne udføre et samleje. Jeg har så nu fået en kæreste jeg er 100 % tryg ved og som jeg meget gerne vil have sex med, men har i nogle råd til hvordan man kommer nemmere til at have sex. Det skal lige siges at han kan kun halvt have 2 finger oppe i mig og så gør det ondt. Please hjælp, da det fylder ret meget og jeg meget gerne vil kunne udføre et samleje. :-) Mange tak på forhånd!
 • Skrevet
Hvis du aldrig har haft sex før kommer det til at gøre ondt de første par gange måske en da en del gange før det bliver rart.. Sådan er det for alle
caro10

caro10

1 indlæg
 • Skrevet
Jeg har prøvede, men der kan ikke komme noget op udover en finger, og hvis jeg presser mig selv så lidt af to finger, spidserne af dem.
Helseslik.dk

Helseslik.dk

4 indlæg
 • Skrevet
Din kæreste skal give sig god tid til når i skal være sammen og i skal bruge meget tid på at du bliver "varm dernede". Lad ham hygge sig med dig oralt og stimulere dig med en finger - det er ikke meningen det skal gøre ondt. Benyt jeg af noget silikonebaseret glidecreme, det gør altså tingene nemmere i en sådan situation og kan fås til ingen penge https://www.sinful.dk/sinful-silk-silikone-glidecreme Det lyder som om at din fyr bliver lidt for opstemt og hurtigt bare vil videre. Berolig ham og sig at du gerne vil tage dig god tid, for det vil han helt sikkert også gerne. Snak om sex, det er det aller vigtigste man kan gøre i et forhold :) !
caro10

caro10

1 indlæg
 • Skrevet
Mange tak for rådet! Han er faktisk meget forstående, og det er nok mig der gerne bare vil have det til at fungere, og ham der tager det stille og rolig, så jeg skal nok bare til at slappe af. :-)
Jonasfrapuls

Jonasfrapuls

119 indlæg
 • Skrevet

Tålmodighed, opvarmning, smørrelse (evt glidecreme). Find ud af hvad du tænder på, og brug det. Bed ham om at varme dig godt op med tunge og fingre.

Du kunne evt ride ham, så styrer du selv tempoet. Bare bed ham om at læne sig tilbage, og lade dig styre det.

DenUlykkelige

DenUlykkelige

43 indlæg
 • Skrevet
Har du overvejet om du lider af vulvodyni?
caro10

caro10

1 indlæg
 • Skrevet
Tak for rådet "Jonasfrapuls". :-) Jeg har faktisk overvejet om det kunne være det "DenUllykkelige", men hvordan kan de tjekke for det? :-/
DenUlykkelige

DenUlykkelige

43 indlæg
 • Skrevet
Du kan blive tjekket hos en gynækolog. Du tager selvfølgelig til lægen og fortæller om dit problem, og så kan du bede om en henvisning til en gynækolog, hvis ikke lægen selv udfører gynækologiske undersøgelser.
Hjælp1234

Hjælp1234

1 indlæg
 • Skrevet
Jeg har stået i præcis samme situation, og ved hvor frustrerende det er :-( Men jeg har heldigvis fundet løsning på det, så du er velkommen til at skrive, hvis du har brug for nogle gode råd :-)

Seneste tråde