1. Forum
 2. Debatten
 3. Sex
 4. Svigerforældre = HAD!

Svigerforældre = HAD!

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Deleted
Signe

Signe

175 indlæg
 • Skrevet

undskyld jeg griner, men jeg kan lige forestille mig, hvordan de er - du beskriver hele scenariet meget morsomt

Ved du hvad I skulle prøve - du og din kæreste? I skulle vågne en morgen, meget tidligt og så lave samme nummer. Gå op og banke på hos de gamle og tænde lyset osv osv.

Dét kunne da være for grineren! De ville nok ikke synes at det var specielt fedt...

 • Skrevet

Sikken en historie.. Jeg kan sagtens se det fra din side af, at det må være møg irriterende. Men i bor trods alt under forældrenes hus og så længe i gør det, er jeg bange for at man ikke helt har den samme frihed over sig selv, som hvis i boede forr jer selv. Så man bliver også nødt til at se det lidt fra den positive side.. At i bliver trods alt kørt til skole, i får husly og ikke mindst så har i hinanden. Det i kunne gøre for at hjælpe lidt til, var at sætte vækkeuret til et kvater før, i plejer at bliver vækket, så har i lige 15 min til at blive lidt friske.. Plus hvis i hver dag inden i går i seng lige får tjekket op på hvornår i har fri dagen efter, så skal i heller ikke høre på, at i har styr på noget. Med hensyn til maden, er det måske en god idé, at få sat jer ned og snakke med svigerforældrene om, hvad i kan li og ikke kan li, i kan m¨ske tilbyde at lave mad en gang i ugen og så bestemme i, plus at det også er lidt hyggeligt at lave mad sammen. Men ellers kom så meget væk hjemmefra som muligt, så i ikke går op ad svigerfoældrene hele tiden. HVis det er godt vejr, så cykel/gå en tur, tag på picnic eller bare et tæppe med ud i det grønne (mest om sommeren), osv

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet
Deleted
Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet
Deleted
Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Du kan ikke lide dine svigerforældre, det kan jeg heller ikke - det er fair nok. Problemet er så bare, at du selv har valgt at bo hos dem, og dermed har du også selv valgt at sige ja til deres rutiner og deres mærkelige mad.

Dine svigerforældre har sagt ja til at have dig boende, så synes du er meget heldig. At du så ikke kan lide det er en skam, men som sagt har de ladet dig bo hos sig, og så må du acceptere, hvordan tingene er hos dem. Uanset om du betaler tusind kroner om måneden eller ej.
Selvfølgelig kan man tage hensyn til hinanden, og det skal man da helt klart også, men forvent ikke du bare kan vade ind og rette på dem og de ting, som de gør.

Du må gøre op med dig selv, om du vil leve sammen med din kæreste OG hans familie eller om det ikke er livet for dig. Har du evt. snakket med din kæreste? Mener han det samme som dig? For så kunne han måske snakke med sine forældre om, at han ikke er tilfreds, men husk stadig det er deres hjem, deres regler.

Kan du ikke leve med det, så er der kun én løsning: Flyt tilbage til din mor. Måske din kæreste kunne tage med!? Som du siger, er han jo 18 år, så han kan flytte uden sine forældres tilladelse.

MariaP

MariaP

126 indlæg
 • Skrevet

jeg kan godt se hvad du mener, og jeg ville nok også mene at løsningen ville være at i flyttede for jer selv, hvis i ikke kan lide deres regler.
Jeg ville synes at det var for vildt hvis min esvigerforældre havde sagt at jeg kunne bo hos dem, men jeg ville nok ikke havde taget imod det...