1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. tampon? Sex?

tampon? Sex?

its_just_me

its_just_me

13 indlæg
  • Skrevet
Hej alle. Sagen er den at jeg her for 4 måender siden fik mens for første gang. jeg er 15 så fik det pænt sent, men det er ikke det. jeg var på ferie her for 3 uger siden, og fik mens der. jeg skulle bade, så jeg brugte tampon og det virkede fint den første dag. men da jeg så skulle putte en op igen næste dag kunne jeg ikk få det til at virke. og sådan gik det i 4 dage. da jeg så fik mens her idag, ville jeg prøve igen, men kunne stadig ikke få det til at virke. er bange for at mit hul er for lille til når jeg engang er klar til at have sex. ved ikke om det er normalt, at jeg nærmest ikke kan få en tampon op, og undre mig også over om det så er muligt at have sex, hvis mit hul ikke er stort nok? så det jeg gerne vil spørge om er, om der er noget galt med mig, om det er normalt at når man næsten lige har fået mens, at en hul ikke er så stort, og om jeg nogensinde kan have sex, elle rom jeg skal til lægen. håber i kan hjælpe mig. tak på forhånd.
BBcubana

BBcubana

11 indlæg
  • Skrevet
Det er helt normalt at du ikke kan få din tampon op! Bare rolig. Jeg har haft min mens i snart 4 år nu og der er stadig gange hvor jeg lige skal tage mig lidt ekstra sammen for at få en tampon op. Der har også været gange hvor jeg virkelig bare ikke kunne, selvom jeg måneden før sagtens kunne. Du skal bare slappe af og lad være med at panikke og anstrenge dig når det ikke lige går som forventet. En trick jeg bruger er at spænde af i kæben fordi at hvis jeg holder spændinger i kæben så er det tit at jeg også stadig er anspændt dernede. Når du begynder gerne at ville have sex skal det altså nok gå! Bare lov mig (og mest dig selv!) at du gør det med en du har lyst til og ikke fordi du føler dig presset af venner /veninder. Masser af foreplay og så skulle du være good to go. Undrede mig også selv over hvordan det nu lige kunne være at jeg kunne have sex, følte mig også “lille”. Håber det hjælper<3
Beautylove

Beautylove

188 indlæg
  • Skrevet
Din jomfruhinde er nok stadig intakt (nogle knækker lettere end andre så nogle kan knække bare ved en tampon andre folk kan bedre så tamponen forbi den). Jomfruhinden knækker jo den første gang du har sex, og så skulle der gerne være plads til penis, især hvis du også bliver våd nok. Jeg er ikke jomfru men bryder mig stadig ikke om tampon, hvis det endelig lykkes mig at få den sat ind føles det stadig underligt, som om den sidder forkert og det er altså ikke fordi det er umuligt for mig at have sex.