1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. tidlig sædafgang

tidlig sædafgang

Emba

Emba

4 indlæg
  • Skrevet
hej I har vel prøvet det hvor man er godt igang med forspillet og man ligger og bliver rigtigt tændt, til man til sidste ikke kan vente mere og at man nu skal have sex men efter 1-2 min er det overstået pga tidlig sædafgang, at man ikke kan nå at nyde sexen før det hele er slut. er der nogen som kan hjælpe med det probelm? har hørt omkring noget som hedder tantracure men ved ikke om dette trantracure er noget fup eller ej, kender nogen til det?
Lani

Lani

64 indlæg
  • Skrevet
Jeg kender ikke til tantracure, men min eks-kæreste havde meget bøvl med den slags. Det vidste sig at det blev bedre efter han stoppede med at få binyrebarkhormonindsprøjtninger for allergi. Nu ved jeg ikke lige om det er dit eget problem eller din partners, men er der noget medicin med eventuelle bivirkninger der tages? Min eks oplevede i hvert fald at kunne holde væsentligt længere efterfølgende.
Emba

Emba

4 indlæg
tager ingen medicin
Jonasfrapuls

Jonasfrapuls

119 indlæg
  • Skrevet
Træn dig selv. Evt når du onanerer. Stop lige inden du kommer, fortsæt, stop, osv. Lav knibeøvelser i løbet af dagen, du ved, ligesom når du tisser, og kan få strålen til at stoppe ved at bruge en muskel. Ellers er der muligheden for at bruge penis ringe og/eller kondom. Ellers prøv at fortsætte, selvom du er kommet, det kan jeg i langt de fleste tilfælde, og holder markant længere anden gang.