1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Trekant med kæresten? -er det okay?

Trekant med kæresten? -er det okay?

beloved

beloved

10 indlæg
  • Skrevet
Så her for leden dag var der er random pige jeg mødte ude på dansegulvet i byen spurgte min kæreste om han ville have en trekant med mig og hende! Efter jeg havde hørt det gik jeg helt amok, da jeg slet ikke forstår hvorfor man nogensinde ville kunne se sin elskede sammen med en anden lige foran en selv! Så efter vi var kommet hjem, og havde snakket om det, gik det mig rigtig meget på fordi han sagde at han ville sige ja hvis jeg gjorde, hvilke gjorde mig ekstra ked af det da jeg ikke forstår hvordan han kan tænde på andre kvinder end mig??? Jeg ved ikke hvad jeg skal tænke nu, og jeg har fået en lille klump i halsen, tanken om det gøre mig ubehagelig! Der har aldrig været problemer i forholdet om tillid til hinanden og jeg stoler på ham 100%, men hvis han fantasere om det, hvad skal jeg så tro nu? Hvad kunne han ellers finde på? Overreagere jeg?
Violan

Violan

5 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Deleted
Violan

Violan

5 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Jeg synes du overreagere lidt. Alle folk er forskellige og hvis han ved du er til lukkede forhold så respektere han det. Men det betyder ikke at han ikke fantasere om en trekant. Der er mange der fantasere om ting der aldrig vil komme til livs. Personligt er jeg selv en pige som ligesom din kæreste er frisk på at have en trekant hvis min kæreste ville have lyst. Jeg ville nok have taget det op med min kæreste før vi kom sammen eller i starten af forholdet. Hvis han ikke har taget det op med dig før tror jeg ikke du skal være bekymret :)
  • Skrevet
Mænd er som de er. De fantaserer om mange forskellige ting, også når de er i et velfungerende forhold. Det ligger i deres natur og det er derfor nærmest umuligt at ændre på. Dog er jeg sikker på, at det bare bliver ved fantasien, hvis du ikke vil have, at i skal gøre det. Det vil han helt sikkert respektere :-) Jeg håber, at den klump i halsen vil forsvinde inden længe, for som du siger, så stoler du 100 % på ham, og det skal du blive ved med! Hav en god dag og held og lykke med det hele, viktorijajohansen!