1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Udflåd, men hverken svamp eller kønssygdomme

Udflåd, men hverken svamp eller kønssygdomme

Girl.dk

Girl.dk

85 indlæg
  • Skrevet
Hej piger.. jeg står sådan lidt i en mærkelig situation. Jeg har været sammen med en fyr, som jeg har kendt i laaaaang tid, men så efter vi havde sex ubeskyttet, så tænkte jeg "ihhh, tænk nu hvis jeg har fået en kønssygdom". Så jeg tog til lægen fordi jeg egentlig gerne ville have det opklaret. Spurgte om han ville tjekke mig for svamp også, da jeg følte jeg egentlig kun havde øget udflåd og det godt kunne lugte lidt af penicillin (meget mærkeligt, Men håber I forstår ). Men han kunne se jeg ikke havde svamp og havde ingen kønssygdomme. Derfor tænker jeg bare lidt nu, hvad det så kan være?? Jeg har altså øger udflåd, det er lidt gennemsigtigt hvidt, det klør ikke sådan rigtigt og har altså en lugt af noget penicillin agtigt :/
gitte345

gitte345

557 indlæg
  • Skrevet
Når man er sammen med en ny, kan udflåd godt ligesom eksplodere. Jeg havde en kæreste, hvor vores kønsorganer gik amok sammen og det flød med alt muligt. Han gik til lægen som sagde, at kroppene skulle vænne sig til hinanden og nogle gange sker det der altså. Han troede også, han havde fået svamp eller et eller andet.
Træet

Træet

40 indlæg
  • Skrevet
Det kan også være en ubalance i Ph-værdien. På apoteket kan du købe mælkesyre stikpiller fra vivag. De koster kun 110, og i 7-10 dage skal du stikke en pille op i skeden inden sengetid. Det virkede på mig.