1. Forum
 2. Debatten
 3. Sex
 4. uforpligtende kys?

uforpligtende kys?

heytherepernille:D

heytherepernille:D

156 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

hej når jeg er i byen møder jeg nogle gange nogle fyre, og jeg har det med at falde alt for hurtigt for dem. de pleger at love at de vil skrive, og at vi skal ses igen, men det bliver aldrig til noget, nogle gange hvis jeg skriver så får jeg kun kolde svar tilbage, så opgiver man ligesom.

- men hvordan finder man ud af om et kys er uforpligtende eller om det er fordi han godt kan lide én og syntes man er sød??

Stenfeldt

Stenfeldt

118 indlæg
 • Skrevet

Min erfaring siger mig at møder du en fyr i byen som du kysser med, så er det for det meste uforpligtende til at starte med. Udveksler i så numre og skriver sammen dagen efter, når begge er blevet ædru, så plejer man først at se hinanden lidt an.. Nogen gange ender man med at date lidt, andre gange ender det ud i ingenting, men det kan også ende som en kæreste??

Men hvis det for det meste bare er i byen, så ligger jeg aldrig noget som helst i det!!

Håber du kan bruge det til noget?? Ved ikke om det er en konkret situation du tænker på? Altså noget du selv lige har prøvet eller`??

heytherepernille:D

heytherepernille:D

156 indlæg
 • Skrevet

jo det lyder rigtigt nok. men det er virkelig bare træls når jeg falder så hurtigt for én, altså så tænker jeg bare på ham næsten hele tiden :/selvom jeg ikke kender ham! og jeg ved det aldrig bliver til noget

Stenfeldt

Stenfeldt

118 indlæg
 • Skrevet

Det kan jeg sagtens forstå. Og kan udemærket følge dig. Intet der overhovedet. Kender godt det der med at man går og tænker på ham, og sys man savner ham osv., men så spørg dig selv: Er det overhovedet fyren du er så vild med? Kender du ham godt nok til det? Kan du se jer være gift? Have børn sammen? Sidde sammen som 70 årige og tænke tilbage på livet? Eller er det mere spændingen og "trygheden" - Det at en anden person kan lide en? Man blive bekræftet? At være forelsket i forelskelsen?
Er han dig værd?

Jeg har ofte selv tænk over disse spørgsmål når jeg stod i din situation. Er som sagt selv alt for hurtig til at kaste mig ud i sådan noget, og har ofte troet at jeg har været forelsket i en selvom jeg faktisk ikke var. Mend det har jeg også ført fundet ud af for et halvt år siden, da jeg mødte min virkelig første forelskelse. Ham slår intet. Jeg vil gøre alt for ham her. At vi så ikke er sammen mere er en anden historie, men min pointe er. Det er ikke fyren du er så vild med. Du savner at være forelsket og prøver derfor hovedkulds at få dig selv til det. Det kan godt være det virker temmelig indviklet det jeg har skrevet. Håber du forstår det. Ellers så sig til! Du kan også altid bare skrive et brev istedet hvis du hellere vil det?

Porcelet

Porcelet

2502 indlæg
 • Skrevet

Hejsa ..

Uha, uha .. Kender godt den der situation ALT for godt! Har selv været den pige der har kysset dem jeg har haft lyst til (når muligheden selvfølgelig har været der).. Har selv haft virkelig let ved at falde for fyre.. De kunne nærmest bare kigge på mig med et dejligt smil og så var jeg solgt.. Helt uden at vide, hvordan de var! Nu har jeg heldigvis fundet en dejlig kæreste, som jeg dog ikke mødte på den måde i byen!

Men Stenfeldt skriver mange gode ting, som jeg kan følge hende i !
Lige pludselig en dag, vil du føle det helt anderledes med en fyr! Er helt sikker på, at du en dag finder én du slet ikke er i tvivl om, at du virkelig vil være sammen med og som du kan se dig selv have en fremtid sammen med!

De spørgsmål Stenfeldt skriver man skal stille sig selv, er rigtig godt! Dog vil jeg sige det kan være utroligt svært at skelne mellem den virkelige forelskelse og så følelsen af at man er forelsket i forelskelsen! Synes selv det har været svært, når man står i situationen!

Jae.. Ved egentlig ikke, om det her på nogen måde kan hjælpe dig .. Men Stenfeldt.. Du har virkelig fat i den lange ende !

//Mølby88

Stenfeldt

Stenfeldt

118 indlæg
 • Skrevet

Vil lige hurtigt kommentere det Mølby skriver - for ja.. Det er urtrolig svært at skelne mellem. Jeg har jo først selv fundet ud af det nu. Efter at jeg har prøvet den virkelig forelskelse.. Men har jo indtil det gået og troet at jeg havde været forelsket før.. Og ved at det ikke nytter noget at være bagklog nu.. Men ja, jeg har jo bare lært af det

Porcelet

Porcelet

2502 indlæg
 • Skrevet

Det samme har jeg .. Heldigvis lærer man af de frustrerende situationer!

heytherepernille:D

heytherepernille:D

156 indlæg
 • Skrevet

jep tak tøser altid rart at man kan få hjælp også nok fordi i har mere erfaring med det men ja det er nok fordi jeg er lidt for desperat, når jeg aldrig har haft en kærste før såå..

Stenfeldt

Stenfeldt

118 indlæg
 • Skrevet

Må jeg spørge hvor gammel du er ?

heytherepernille:D

heytherepernille:D

156 indlæg
 • Skrevet

jeg er 14

Seneste tråde