1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Vil gerne tænde mere på ham

Vil gerne tænde mere på ham

Pige

Pige

3 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Her de sidste par måneder har jeg været liderlig når jeg ikke har været sammen med min kæreste. Og når jeg selv ordner sagerne, bliver jeg virkelig våd og får mig selv til at komme. Jeg savner ham i hverdagene og at gøre det i hverdagen, men når jeg så ser ham og vi er i gang, føler jeg sjældent at jeg bliver rigtig tændt. Jeg bliver ikke så våd og jeg føler bare ikke det er særlig spændende. Jeg føler generelt bare at vi ikke har den samme gnist vi har haft, der er ikke noget spænding og jeg vil rigtig gerne tænde ligeså meget på ham som jeg gjorde engang. Jeg har snakket med ham om vi kunne ses noget mere og gøre det noget mere, fordi jeg tænkte det kunne have noget med det og gøre, og det sagde han at det kunne vi selvfølgelig. Jeg tænker det er et skridt henad vejen. Jeg har mange fantasier og ting jeg vil prøve, jeg ved ikke hvordan jeg skal fortælle ham det og ved heller ikke om det vil fungere fordi jeg som sagt har svært ved at være tændt når vi er i gang. Det er meget den samme rutine vi laver når vi gør det og han har meget styringen, og jeg har prøvet og lave det om, men han kan bare bedst lide at have styringen. Jeg har også foreslået mere romantisk sex, men det ender altid med at han bare bliver vild og man har jo ikke lyst til hele tiden og diktere og sige fra overfor hvad den anden gør altid. Hvordan kan jeg få lyst til ham igen? Vi har været sammen i halvandet år.
gitte345

gitte345

557 indlæg
  • Skrevet
Jeg har selv lige prøvet det samme, men med en ny fyr, som jeg tænder på, men når han hele tiden vel have føringen, så keder jeg mig. Hvis man slet ikke får lov til at tænde ved at tænde ham og gramse på ham, hvor han er passiv, så dør man altså lidt i det. Han er nødt til at slippe kontrollen og lade dig styre showet indimellem og så må det være dine fantasier, der er i fokus!
A.H.

A.H.

5 indlæg
  • Skrevet
Har du prøvet med sexlegetøj. En lille diskret klitoris vibrator f.eks. Det kunne hjælpe på dit problem og mange mænd, synes det er frækt.