1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Vil han kun i bukserne på mig?

Vil han kun i bukserne på mig?

Noora123

Noora123

43 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hej jeg skriver fordi jeg er så meget i tvivl om alt muligt og ikke vil såres!.... jeg går i klasse med den her fyr (vi er 17 og 18 år) og vi har lige været på lejr med klassen hvor vi er kommet til at snakke sammen. Vi har også skrevet meget på Facebook og nu har han inviteret mig i biografen... men jeg er pludselig i tvivl, lad mig fortælle hvorfor... han er en type der fester meget, han træner og har mange smukke pige venner... jeg derimod går ikke til fest, er lidt kikset og ikke så pæn som de piger... han har skrevet til mig at han godt kan lide mig og vil sætte fest livet på hylden fordi han ikke gider det så meget mere.... han har fortalt mig at han før i tiden var lidt af en one Night stand guy men ikke er det mere... vi skriver meget sammen og her i dag skrev han om jeg ville give et kys på fredag... og jeg er den generte type på det område (jeg har kysset før) som mener det går lidt for hurtigt... eller er det normalt at folk spørger om det? Jeg har dårlig selvværd og forstår ikke hvad han vil med mig fordi han er sp fantastisk, kunne det være fordi han bare lige vil se hvor let på tråden jeg er? Jeg ved det er åndssvagt at tænke sådan men jeg kan ikke lade vær...... håber i måske har erfaringer eller råd, på forhånd tak <3
vitaminwater

vitaminwater

339 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes du skal give ham en chance. Tag med i biografen, og der er ingen der siger i behøver at kysse jo. Jeg synes ikke i skal skrive om hvad der skal ske på den date, i skal tage det som det kommer. Ellers bliver nervøsiteten bare større, når man føler der er en forventning til hvad man skal og ikke skal. Hvis du har lyst til at kysse ham, så skal du selvfølgelig gøre det, men du skal ikke føle dig presset til noget. Så alt i alt, tag chancen og se hvor det fører hen. Og hvis du synes han gerne vil hurtigt frem, så sig til ham at du altså hellere vil have det går lidt langsommere ❤️ Håber rådene hjalp!
culpa

culpa

561 indlæg
  • Skrevet
Ja, det er normalt at man skriver sådan hvis man hvis man har med en dreng at gøre. Jeg ville synes at det var en lidt kejtet ting at spørge om, men jeg har da oplevet det samme da jeg var yngre. Jeg håber at du er indforstået med, at man ikke bliver en bedre kæreste af at være meget social, veltrænet eller pæn. Ligeledes bliver man ikke en dårlig kæreste af at være genert eller i ens egne øjne ikke at være så attraktiv når man sammenligner sig selv med andre. Jeg tror at du er langt mere nervøs end du behøver. Du skal jo også finde ud af om du vil være sammen med ham, for der er jo langt mere til et forhold end at to mennesker som synes at hinanden er pæne og flinke finder sammen. Det er om man kan mærke en "connection" til den anden på et personligt plan, hvor man elsker den andens måde at se verden på, de interesser de har, den måde de forstår en på, de ting de griner ad, og de ting som gør dem glade. Hvor mange venner de har er irrelevant. Det kan virke som et lidt umuligt pulsespil nogle gange både at finde en, som er interesseret i en, som samtidig forstår en, får en til at grine, deler interesser osv. Desuden vil jeg anbefale, at du ikke har sex med ham indtil du ikke er så usikker på ham længere, for at du ikke blivet såret, såfremt han vil noget andet end dig. Dog tror jeg blot, at han synes om dig, og derfor inviterer dig ud.