1. Forum
 2. Debatten
 3. Sex
 4. Vores fælles "Barn"

Vores fælles "Barn"

Fereshta

Fereshta

67 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Situationen er denne:
Min x og jeg havde været sammen i 2,5 år og boet sammen i 2 da vi slår op. Et havlt år før vi går fra hinanden har vi fået den dejligste hund sammen, og da vi (heldigvis) ikke havde nogen børn, blev han jo vores barn.
Da jeg flytter ud af vores lejlighed diskutere vi en del om hvem der skal have hunden, og selvom det er med blødende hjerte går jeg med til at han kan beholde den, da jeg arbejder alt for meget og sådan en jo har brug for meget samvær med sine mennesker.

Nu er det efterhånden et halvt år siden vi slog op, og jeg savner min "lille" hund mere og mere. Da vi begge to er kommet videre, bliver vi enige om at der ikke kan ske noget ved at vi mødes, så jeg kan gå en tur med vores hund, og bruge lidt tid sammen med den.

Jeg har dog i mellem tiden fået mig en dejlig ny kæreste, som ikke er helt tryg ved at jeg skal mødes med min x, selvom jeg gang, på gang har forklaret ham at det ikke er for at se x´en men, fordi jeg gerne vil se min hund. Jeg kan selvfølgelig godt forstå min nye kæreste har det sådan, men jeg savner virkelig min hund så meget at jeg tuder over bare at tænke på ham.

Mit spørgsmål er så- er det mig der er helt urimelig, og skal jege bide mit savn i mig, eller er det okay at jeg mødes med min hund, og dermed også med min x??

majaa

majaa

382 indlæg
 • Skrevet

Hvorfor ikke købe en ny hund?!

Fereshta

Fereshta

67 indlæg
 • Skrevet

Det kan godt være det lyder plat, men en ny hund erstatter ikke den gamle. Desuden fik min x ham jo også fordi jeg ikke havde tid til at have en hund alene- jeg arbejder alt for meget

majaa

majaa

382 indlæg
 • Skrevet


Det ved jeg godt, men med tiden, ville du jo nok også komme til at synes ret godt om den nye.. Men det er selvfølgelig dit eget valg. Men hvorfor så ikke snakke med din x om at købe den af ham?!

Sukkerfis

Sukkerfis

80 indlæg
 • Skrevet

Min kæreste og jeg har også en fælles hund, som vi faktisk købte INDEN vi flyttede sammen. Vi bor dog sammen nu og gør det sikkert også om mange år.

Men HVIS vi nu gik fra hinanden, så ville jeg heller ikke kunne undvære min "lille tøs". Hun er altså bare mit et og alt og jeg ville være sikker på, at hun også savnede mig.

Jeg kan godt forstå dig, men jeg må sige, at jeg også godt kan forstå din nye kæreste. Måske kan din nye kæreste tage med over og gå med hunden, så han kan se, at der ikke er andet i det?

Min pointe er bare, at jeg sagtens kan forstå dig og jeg håber, at i finder den bedste løsning for jer allesammen

Miss

Miss

24 indlæg
 • Skrevet

Hey!!
Hvis jeg skal ærlig, så tror jeg ikk der kommer noget godt ud af det.
Kan sagtens sætte mig ind i at du savner din hund. Men du har givet afkald på den en gang, så synes du skal lade det være fortid.
Tror hvis du ser den i ny og næ, så vil savnet blive større end det er i forvejen.
Må indrømme at jeg godt kan følge din kæreste på det område!

signek

signek

136 indlæg
 • Skrevet

Min hund er mit et og alt.. Jeg ved os godt at hvis vi gik fra hinanden ville han få vores hund..
Men helt sikkert ville jeg os besøge den og være sammen med den.. Og det var der ikk nogen der ku tage fra mig.. For han er min baby..

Cherry2

Cherry2

21 indlæg
 • Skrevet

Kan du ikke spørge din x om I kan skiftes lidt til at have hunden? Hver 2. eller 3. uge. Ved godt at I blev enige om at han beholdte den men hvis du også har betalt for den er det jo også din.

Men den bedste løsning tror jeg også ville være hvis du fik dig en ny hund. Det ville være synd for hunden hvis den skulle flyttes rundt hele tiden. Ved hvor meget du elsker den gamle hund men den kan jo stadig komme på besøg og lege med den nye hund så du stadig ser den - tror også du hurtigt vil elske den nye

Mht din nye kæreste så tror jeg som en sagde at det ville være en bedre idé hvis din eks kom med hunden hod dig så kæresten samtidigt kunne være der og se at der ikke foregår noget

Fereshta

Fereshta

67 indlæg
 • Skrevet

Mange tak for jeres meninger, hvilke jeg har taget til overvejelse alle sammen.
Som jege skrev før, så hverken kan eller vil jeg købe en ny hund, da det ikke ville være fair overfor den fordi jeg arbejder så meget og derfor ikke ville kunne give den, den tid og opmærksomhed som en hund fortjener.

Men for lige at opdatere, så har jeg set min "gamle" hund i dag. Og som man siger "gammel kærlighed ruster aldrig" det var som om vi aldrig havde været adskilt. Jeg knipsede løs på mit kamera som den væreste turist nu har vi så aftalt at jeg ca. en gang om ugen får ham, en hel dag, og så må vi se hvordan det går.

For at komme tilbage til det tråden handlede om, så har jeg fået snakket ud med min nye kæreste om det, og selvom han ikke forstår det, da han ikke kan lide hunde, så har han heldigvis valgt at respektere det. Tror også det hjalp lidt på det at jeg fremover skal have hunden alene, og derfor ikke behøver at være sammen med min x imens.

Men endnu engang tak for hjælpen

Seneste tråde