1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. X

X

Stineandersen

Stineandersen

15 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Hejsa. Min kære X og jeg har optaget kontakten efter 6 uger uden kontakt.
Vi har knaldet et par gange. Siden denne kontakt. Det er mest mig som ønsker komntakt med ham. Drømmer om ham stadigvæk. Men det er ikke altid han gider sex og kys osv. Hvorfor gider han så holde kontakten med mig ?
Han siger så meget og det giver mig en drøm om at vi ikke er færdige med hinanden. Vi stoppede vores forhold da han ikke ønskede at være i et seriøst forhold. Men hvorfor genoptager vi kontakten. Vi er ikke uvenner eller noget.
Han må da melde klart ud hvis han ikke gider snakke med mig. Det siger han at han godt vil. Er det så forkert at ringe til ham og sms med ham. Er ikke forelsket eller noget mere. Men syntes simpelthen at han er alletiders søde fyr. Vi snakker godt sammen og griner og pjatter. Ved han har sagt til sine forældre at vi stadigvæk snakker sammen. Og til hans bedste ven også. Det er da positivt. Gider jo ikke sådan noget hemmeligheds noget !! Hvorfor gider han bruge tid på dette her hvis han ikke er interesseret i mig mere ? Vi var sammen i ca 6 mdr.
Kan slet ikke forstå det. Troede det hele var slut. Nu har han sagt at alle grundede han sagde da han slog op var forkerte og det var noget jeg har lagt i hans mund.
Alt det ikke skyldes at jeg var jaloux- At det ikke skyldtes at jeg var for sød. Han siger nogle gange at HVIS vi fandt sammen igen om det så ikke bare ville blive det sammen.

Er det ikke et positivt tegn at der er kontakt mellem mig og min X. Han er jo ikke lige glad med mig pludseligt. Er det bedste man kan gøre at sætte ham stolen for døren som man siger ? Enten eller? Og hvad nu hvis jeg gør det og han ikke kommer tilbage ? men finder en ny ? Det ønsker jeg jo heller ikke. Vil gerne fortsætte lidt som det er nu. Men hvorfor pludseligt denne kontakt efter 1 mdr adskilledelse uden KONTAKT overhovedet.

Han ringer og skriver lidt at han glæder sig til at se mig. Spørger ind til min familie. Spørger ind til hvordan det går med dit og dat.

maleika

maleika

67 indlæg
  • Skrevet

Jeg ville nok være bange for om han nogen sinde turde binde sig, når han opfører sig sådan.. Hvorfor ønkser han ikke at være i et seriøst forhold?? I mine øjne kan han nu gøre som han vil og dermed behandle dig som lort..
Tænk dig godt om - og giv dig selv noget tid til at finde ud af hvad du egentlig ønsker..

Stineandersen

Stineandersen

15 indlæg
  • Skrevet

Jeg ønsker jo god sex fra ham af og han ønsker god sex fra mig af.

Stineandersen

Stineandersen

15 indlæg
  • Skrevet

Men hvorfor kommer han pludseligt rendende og vil have kontakt.

maleika

maleika

67 indlæg
  • Skrevet

hvis i begge ikke ønsker andet end sex fra hinanden, kan det da sikkert være fint nok. Men tor mig, de mænd ved godt hvilke knapper de skal trykke på for at få det de øsnker.. Pg hvis du ønsker mere end bare sex, så ved han nok at han har nemmere ved "bare" at få sex ved at vise lidt interesse for dig og din verden. Han ved jo nok godt, at du ikke bliver ved med bare at være et godt knald hvis du på sigt ønsker mere...

gkes

gkes

13 indlæg
  • Skrevet
Hvorfor stiller du ikke alle de spørgsmål til ham? Det kan han da bedst svare på. Kommuniker nu bare med ham og find ud af hvad I er og hvad I vil gøre det til.

Mest populære tråde