1. Forum
  2. Debatten
  3. Skønhed
  4. Affarvning og efterfølgende farve af håret

Affarvning og efterfølgende farve af håret

miss_anonymous

miss_anonymous

3 indlæg
  • Skrevet
Jeg har købt en Loreal affarver og har lidt planlagt at smide den i håret i morgen, bagefter er det planen at jeg vil farve mit hår i en isblond farve fra Ganier Nutrisee. Spørgsmålet er så: kan jeg godt smide Garnier nutrissen farven i håret umiddelbart efter at have overstået affarvningen....eller dagen efter? Eller er det bedst at vente nogle dage/1 uge efter affarvningen?
Supernova1

Supernova1

402 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hvilken farve regner du med at dit hår bliver efter affarvningen? Og det kommer også an på hvor skadet dit hår allerede er nu og hvor stærk affarvningen er
miss_anonymous

miss_anonymous

3 indlæg
  • Skrevet
Jeg har farvet mit hår en del, men jeg tror jeg har stærkt hår, for det ser ikke skade ud, men jeg er også god til at pleje det med gode hårkure og olier.....Men jeg regner med at mit hår er lysere men med et gult skær efter affarvningen, mit hår er en smule 2 farvet lige nu, da jeg har en rest mørk farve i spidserne, så i hvert fald spidserne regner jeg med vil få en gul/orange tone og det er så her den anden hårfarve skal i håret for at tage noget af den trælse tone.....blå shampoo og balsam må klare resten :)

Mest populære tråde