1. Forum
  2. Debatten
  3. Skønhed
  4. Er der nogen hudlæge/kosmetolog-eksperter derude?

Er der nogen hudlæge/kosmetolog-eksperter derude?

MissJane

MissJane

77 indlæg
  • Skrevet
Hej piger Jeg slap endelig af med min ekstreme urenehud for 2-3 år siden. Jeg er idag 23... Jeg er SÅ glad for, at min hud endelig er blevet "pæn" og at jeg ikke skal rende rundt og være usikker på om jeg havde en hvid bums hist og pist.. MEN! Nu er det desværre sådan, at min hud hurtigt bliver fedtet, jeg har mange porer på næse og hage - og så virker min hudfarve på ingen måde ensartet, idet jeg har nogle små ar, og nogle lidt mørkere pletter hist og pist... Min STØRSTE frygt er, at hvis jeg tager til en kosmetolog/hudlæge - at min hud vil reagere voldsomt efter sådan en rens.. Altså at min hud får bumser igen?? Jeg har nemlig oplevet, at hvis jeg prøver et andet produkt, ansigtsmaske mm. så kan jeg få bumserne lidt tilbage.. :-( Er dette noget jeg bør se fra? + Hvilken behandling ville i anbefale? Kram
Djinapigen

Djinapigen

5 indlæg
  • Skrevet
Jeg ville anbefale dig at prøve http://ecooking.dk/ først... Jeg bruger deres dag og natcreme, og er selv ret tilfreds med min hud :)
LilliMay

LilliMay

3 indlæg
  • Skrevet
Jeg køber produkter fra https://surisuri.dk som virker rigtig effektivt. Jeg har ihvertfald aldrig haft så ren og blød hud. Jeg bruger renseprodukter fra Neogen.
LilliMay

LilliMay

3 indlæg
Det har jeg aldrig hørt om før. Hvor hurtig havde du resultater efter du begyndte at bruge dette mærke. Det ser eksklusivt og lækkert ud, kunne være man skulle prøve noget nyt.

Mest populære tråde