1. Forum
 2. Debatten
 3. Skønhed
 4. Eyelash extensions i Odense!!!!!?

Eyelash extensions i Odense!!!!!?

BrunettenDK

BrunettenDK

0 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Deleted
ESBA

ESBA

6 indlæg
 • Skrevet

Jeg har fået lavet kunstige negle ved lovelyskin i Odense, fik lavet gelenegle(det er mest skånsomt for neglen).. De holdt ikke så godt første gang, var neglebidder, men anden og tredje gang holdt de bare helt fantastisk.. Var super glad for dem
Kan se på deres hjemmeside www.lovelyskin.dk at de også laver eyelash extensions, her er lidt info fra hjemmeside:
Pris (enkelt hår)
Nyt sæt: 995kr.
Nyt sæt, 100% ægte minkhår: 1400kr.
Opfyld efter 3-4uge fra: 400kr.
Aftagning: 125kr.
Pris (Buketvipper)
Nytsæt: 375kr.
Opfyld fra: 115kr.
Aftagning fra 150kr - 400kr.(400kr hvis ved nypåsættet vipper)

Har du prøvet det før, for kunne godt tænke mig at høre lidt erfaringer på det, inden jeg selv går ud og bruger mange penge på det.. hihi

Anonymous

Anonymous

148447 indlæg
 • Skrevet

Hey!
Jeg får lavet eyelash extension hos en privat.
Hun er rigtig sød, og virkelig dygtig! Hun har erfaring og siger sin mening. Du får hvad dine egne vipper kan holde til; altså, giver hun dig et godt resultat!

Jeg har været tilreds!
Det koster 495,- første gang, altså start, og så 150 vist for opfyldning inden 3 uger, og efter 3 uger 250 for opfyldning!

Interesseret?
Så kan jeg eventuelt videregive hendes nummer til dig

PS. Hun laver både enkel og buketter.

Anonymous

Anonymous

148447 indlæg
 • Skrevet

Glemte at sige, jeg har haft eyelash extension i nu 4 måneder..
ESBA: kan godt svare på nogle spm. ? inden du bruger for mange penge på det hvis det er..

ESBA

ESBA

6 indlæg
 • Skrevet

Jahvad?: Jamen jeg går sådan og overvejer at få det lavet før sommerferien, for synes at mascara, sol og strand er en ret dårlig kombination.. Men hvor lang tid holder eyelash extension egentligt - min sommerferie er 7 uger.. Skal jeg så have det lavet 2 gange, og kan de så bare få lov til at falde af af sig selv eller hvordan?? Er faktisk også lidt bange for at blive helt afhængig af det - det er, efter min mening, en smule dyrt.. Og nu skal jeg lige være sikker - det er ikke meningen at man skal bruge mascara samtidigt - vel?? hihi Kunne jeg måske også få hendes nummer??

Anonymous

Anonymous

148447 indlæg
 • Skrevet

Det synes jeg er en rigtig god ide! Jeg skal selv have det fra nyt igen til sommer!

Første gang du får det, når du ikke har prøvet det før, får du ikke sat alle vipperne på. Du får kun sat halvdelen på, da dine egne vipper skal vende sig til det. Efter 1 uge -2 uger, får du så flere på, og det kan være du endda får nogle på en helt 3. gang inden du har de vipper på dine egne vipper kan klare! Der kan godt gå 3 uger fra start til du får "mange vipper" på. (altså, til du får den ønskede effekt) Så begynd i god tid!!!! Lavede fejlen at begynde for sent. Så begyndt ca 3 uger før du skal bruge dem!

De falder af samtidig med dine egne vipper falder af, ligesom du taber dit hår på hovedet! Du skal være forsigtig når du sover, og går i bad! Men det vænner du dig faktisk hurtigt til. sov på kanten af puden, i stedet for med hovedet ned i puden!

Og NEJ, du skal ikke bruge mascara oven på vipperne! Du kan godt hvis du vil have dem endnu mere tydelige, men man behøver det slet ikke!
Skal hilse og sige, at det ser meget naturligt ud med enkel vipper! Men det er ikke mega tydligt, da de underste jo ikke får extension på!

Jeg er tilfreds med mine. Har sparet så meget tid, og skal slet ikke gøre noget! lige rede dem en gang i mellem og det er dét!

Andre spm, inden du tager beslutningen, så bare spørg løs!
Forklarer gerne det HELE, da jeg selv var enormt meget i tvivl!

Anonymous

Anonymous

148447 indlæg
 • Skrevet
Deleted
Anonymous

Anonymous

148447 indlæg
 • Skrevet

BrunettenDk: SKulle du have nummeret eller skal ejg bare glemme det?

Stephie2000

Stephie2000

3309 indlæg
 • Skrevet

Akryl negle holder bedst.

aljanabee

aljanabee

4 indlæg
 • Skrevet

JaHvad? jeg går og overvejer at lave eyelash extension da jeg skal til bryllup i slutning af september kan jeg få kvindens nr. vil også spørge om hun laver negler

Mest populære tråde