1. Forum
  2. Debatten
  3. Skønhed
  4. Grå hår som 24-årig

Grå hår som 24-årig

laurabs

laurabs

373 indlæg
  • Skrevet
Jeg er som sagt 24 år og i de sidste par uger har jeg fundet små, hvide/pigmentfri hår i mit ellers lange, tykke, mørke hår. Der er ikke super mange af dem, men de blender ikke rigtig sammen med resten af mit hår pga farven, så jeg ser dem ret tydeligt. Jeg plukker dem med en pincet, når jeg finder dem, men det giver et lille stik inden i hver gang. Jeg er meget glad for mit hår, og jeg føler mig altså for ung til at blive gråhåret. Har andre prøvet det omkring min alder? Jeg er nervøs for, at det lynhurtigt bliver værre og værre. Og findes der nogen løsninger? Jeg kan selvfølgelig farve eller tone mit hår, men jeg er egentlig så glad for min naturlige farve. Kan I hjælpe eller komme med egne råd og erfaringer?
Kaskade

Kaskade

24 indlæg
  • Skrevet
Jeg har fundet sølvfarvede hår i mit brune hår, nærmest siden jeg var lille. Men hvis de er kommet lige pludselig, kan det være fordi du mangler b-vitaminer, jod, kobber eller zink. Ellers skulle rosmarin te i håret være godt :)
laurabs

laurabs

373 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Mange tak! Rart at høre, at jeg ikke er alene. Også godt at vide, at det ikke nødvendigvis er pga alder, men også kan være symptom på noget andet. Altså, jeg har opdaget dem indenfor de sidste 2 uger. Har aldrig set dem før, men har nok fundet (og fjernet) cirka 10, som alle har haft cirka samme længde, så de er nok opstået omkring samme tid. Det kunne godt tyde på, at jeg mangler b-vitaminer. Jeg giver det et skud :)
StineDue

StineDue

1 indlæg
  • Skrevet
Hej Laura, Jeg har ikke ligefrem fundet hvide hår, men jeg har fundet hår, som er røde i mit ellers blonde hår, så tror ikke det er noget der er så unormalt igen :-) Det nok normalt nok for nogle har jeg altid tænkt, men det kan selvfølgelig også være at du mangler b-vitaminer, jod, kobber eller zink, som kaskade skriver :-) Hold os endelig opdateret!