1. Forum
 2. Debatten
 3. Skønhed
 4. Grå hår som 24-årig

Grå hår som 24-årig

laurabs

laurabs

398 indlæg
 • Skrevet
Jeg er som sagt 24 år og i de sidste par uger har jeg fundet små, hvide/pigmentfri hår i mit ellers lange, tykke, mørke hår. Der er ikke super mange af dem, men de blender ikke rigtig sammen med resten af mit hår pga farven, så jeg ser dem ret tydeligt. Jeg plukker dem med en pincet, når jeg finder dem, men det giver et lille stik inden i hver gang. Jeg er meget glad for mit hår, og jeg føler mig altså for ung til at blive gråhåret. Har andre prøvet det omkring min alder? Jeg er nervøs for, at det lynhurtigt bliver værre og værre. Og findes der nogen løsninger? Jeg kan selvfølgelig farve eller tone mit hår, men jeg er egentlig så glad for min naturlige farve. Kan I hjælpe eller komme med egne råd og erfaringer?
Kaskade

Kaskade

39 indlæg
 • Skrevet
Jeg har fundet sølvfarvede hår i mit brune hår, nærmest siden jeg var lille. Men hvis de er kommet lige pludselig, kan det være fordi du mangler b-vitaminer, jod, kobber eller zink. Ellers skulle rosmarin te i håret være godt :)
laurabs

laurabs

398 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Mange tak! Rart at høre, at jeg ikke er alene. Også godt at vide, at det ikke nødvendigvis er pga alder, men også kan være symptom på noget andet. Altså, jeg har opdaget dem indenfor de sidste 2 uger. Har aldrig set dem før, men har nok fundet (og fjernet) cirka 10, som alle har haft cirka samme længde, så de er nok opstået omkring samme tid. Det kunne godt tyde på, at jeg mangler b-vitaminer. Jeg giver det et skud :)
StineDue

StineDue

3 indlæg
 • Skrevet
Hej Laura, Jeg har ikke ligefrem fundet hvide hår, men jeg har fundet hår, som er røde i mit ellers blonde hår, så tror ikke det er noget der er så unormalt igen :-) Det nok normalt nok for nogle har jeg altid tænkt, men det kan selvfølgelig også være at du mangler b-vitaminer, jod, kobber eller zink, som kaskade skriver :-) Hold os endelig opdateret!
laurabs

laurabs

398 indlæg
Vil prøve at holde jer opdateret. Jeg har ikke fundet lange, hvide hår siden jeg skrev det her indlæg. De små pigmentfri hår jeg finder er i hårlinjen omkring ansigtet, så det gør ikke lige så meget, synes jeg (da de hår alligevel er ret fine i forhold til resten). Jeg tager ekstra vitaminpiller lige nu og håber på, at det gør en forskel. Ellers må jeg bare lære ikke at være så forfængelig - der er alligevel ingen andre end mig, der ser dem ;) 
Lani

Lani

64 indlæg
 • Skrevet
Min mand fandt sit første grå hår som 18-årig, og det er kun blevet værre siden. Hos nogle kommer det desværre bare tidligere end hos andre.
laurabs

laurabs

398 indlæg
 • Skrevet
Min far har åbenbart haft grå hår siden han var 18, så det er nok ikke så mærkeligt at jeg også får dem tidligt. Jeg endte med at farve mit hår med en toningsfarve, da jeg ikke skal blive ved med at hive de hvide hår ud - det føltes for usundt både fysisk og psykisk at blive ved med det. Der er fortsat ingen andre end mig der har så meget som bemærket et eneste gråt hår på mit hoved, men det giver mig mere fred i sjælen, så jeg ikke længere automatisk leder efter dem hver eneste gang jeg ser i et spejl.
Naika

Naika

432 indlæg
 • Skrevet
Med en pincet?sikke dumt nej,find hellere en gammel mascarabørste frem,og farv dem <3