1. Forum
  2. Debatten
  3. Skønhed
  4. Grumset og uren hud

Grumset og uren hud

vitaminwater

vitaminwater

336 indlæg
  • Skrevet
Hej allesammen. Jeg står i den lorte situation, at min hud er blevet uren og sådan helt grumset. Det er primært i panden og på næsten. Jeg føler hele tiden jeg skal skrubbe den, for at den er glat og ikke helt fedtet og grumset. Jeg skrubber den kun 2-3 gange om ugen. Men jeg er bare SÅ træt af skinnende hud, med små "prikker" som ikke er bumser. Så får jeg selvfølgelig også bumser, men jeg føler bare min pande specielt er dækket med små prikker. Jeg vasker den hver aften, hvor jeg bruger en creme efter. Og jeg går mest med makeup i weekender. Håber nogen af jer har et godt råd eller to!
Djinapigen

Djinapigen

5 indlæg
  • Skrevet
Jeg køber hudpleje produkter på den her side https://ecooking.dk/ de har sådan noget serum, som jeg syns virker mega godt for mig ! Håber du kan bruge det :)
Naika

Naika

423 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Bruger rensemasker et par gange ugentligt helst lermaskerne,samt massser af skintonic,så frotteklud,når jeg bader har en skrubbegel til sensitiv hud jeg af,og til bruger,når jeg er i bad man kan evt tilsætte en smule bagepulver,men gør det ikke for tit
bruger almindelig creme til sensitiv hud,men det bedste man kan få er vist noget med salisylsyre,ellers kan en hudlæge måske hjælpe med recepter på noget der ikke kan fås i håndkøb:) http://www.naturli.dk/artikel/sk-nhed-helt-ren-pleje/
puffycake

puffycake

3 indlæg
  • Skrevet
Har oliet og sensitiv hud og for et par år siden, havde jeg meget uren hud. Jeg synes det var virkelig slemt, og det var mest små prikker især ved panden, som du også beskriver. I dag bruger jeg en gel cleanser fra Clean and Clear, og det er nok den bedste cleanser jeg har brugt. Mest fordi den ikke tørrer min hud lige efter brug, og den føles heller ikke stram lige efter, så kan klart anbefale at prøve en gel cleanser, for det kan være dine produkter fjerner for meget olie og fugt fra din hud, hvilket gør at din hud overproducerer olie, for at kompensere for det tabte. Som moisturizer bruger jeg faktisk en fugtgivende toner. Alle cremer jeg har prøvet føles for tungt på min hud, og jeg bliver så oliet efter en halv time, så jeg bruger kun creme om aften, før jeg skal sove. Kan også anbefale at du måske prøver aloe vera gel for at "styre" olieproduktionen. Bruger selv en fra Nature Republic, 92%, og har lagt mærke til, at jeg bliver MEGET mindre oliet, når jeg putter et tyndt lag af det på. Nogle gange tager det også bare tid, at ændre sin huds udseende, så måske skal du bare holde dig til en rutine, der virker for dig, og se hvad der sker efter et par måneder.

Mest populære tråde