1. Forum
  2. Debatten
  3. Skønhed
  4. HÅRKUR IMOD TØRT HÅR?

HÅRKUR IMOD TØRT HÅR?

Emma3683

Emma3683

41 indlæg
  • Skrevet
Hej! jeg står og har galla d. 28/4, og mit hår er simpelthen så tørt og kruset! jeg har let fald i det, så derfor ligger det også naturligt til min hårtype at være kruset og om nogen tørt, men jeg er bare så træt af det! Jeg har fået det klippet, også et godt stykke op mange gange, men før det når den samme længde er det tørt og slidt igen! :-(. Jeg leder derfor efter en hårkur, som kan hjælpe mig! Jeg er dog udeboende og er på SU, derfor må det gerne være til små priser, f.eks. 100-150 kr. Jeg har set lidt på Aussie 3 minute miracle hårkur, er der nogen der har erfaringer med den? Tak på forhånd for hjælp og forslag!
existencia

existencia

452 indlæg
  • Skrevet
Jeg foretrækker selv kokosolie (gerne lugtfri). Jeg tager en stor tsk, som jeg varmer mellem håndfladerne, herefter fordeler jeg det i håret og fletter håret. Så sover jeg med det natten over, hvorefter det skyldes ud (shampoo i før vand). Det efterlader mit tørre, krusede hår både blødt og mere fyldigt.
Cococo

Cococo

108 indlæg
  • Skrevet
Jeg har samme problem! Min frisør sagde, at håret ikke er slidt, selv om man tror det. Det er bare tørt, så det hjælper intet at klippe det kortere og kortere. Men, "Argan leave-in hårkur" fra matas er fantastisk!! Og så lugter den også skønt:') tror den koster ca 50kr! Den hvide dunk med turkis hætte :*

Mest populære tråde