1. Forum
 2. Debatten
 3. Skønhed
 4. Hold i nakken

Hold i nakken

SarahKay

SarahKay

67 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

ØV! jeg er så uheldig at gået hen og fået hold i nakken! jeg har aldrig prøvet det før. vågnede i nat og så var det der bare... men men men, rigtig dårligt tidspunkt. jeg har nemlig en meget travl kommende uge. ej hvor føler jeg mig ynkelig og syg, for jeg kan jo næsten ingen ting så gør det ondt og jeg bliver svimmel og utilpas. hmf!

Meningen med tråden er nok at jeg ville have et råd omkring hvad man kan gøre? for at det bliver bedre? håber på et mirakel !!

Dependence

Dependence

341 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Øv altså! føler med dig. Det ville være godt hvis du fik noget hvile i din nakke - hvis det er meget slemt så tag eventuelt noget smertestillinede medicin (fx panodil eller ipren). Derudover kan det godt hjælpe at køle det smertende område med en ispose. Massage kan også hjælpe, men det er vigtigt at være forsigtig, da "forkert" massage kan forværre det.

Rigtig god bedring.

SarahKay

SarahKay

67 indlæg
 • Skrevet

ja jeg har også taget panodil men syns ikke rigtig det har hjulpet. lige nu sidder jeg med noget varme? er det bedre med noget der køler det ned ?
Og tak

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Du kan også prøve med nogle varmeomslag eller nogle varme klude. Det kan du gøre i op til et kvarter. Varmen får musklerne til at slappe af. Evt. kan du lave skiftevis varme-kulde behandling

Miss_E

Miss_E

1352 indlæg
 • Skrevet

altså da jeg havde hold i nakken som teenager, da kom vagtlægen og satte nakken på plads - ved selvfølgelig ikke om den fremgangs metode er blevet ændret, da det er et par somre siden.
og så fik jeg et par smertestillende og blev lagt ind og sove og da jeg vågnede var det væk.... så måske kunne det være vejen frem???

SarahKay

SarahKay

67 indlæg
 • Skrevet

Det vil jeg prøve! tak skal du have

SarahKay

SarahKay

67 indlæg
 • Skrevet

Miss-E. Det lyder godt nok som om det vil gøre meget ONDT!
Men hvis det er det eneste der hjælper, puhhaaa

Dependence

Dependence

341 indlæg
 • Skrevet

Jeg har læst et sted at hvis nakken føles mere spændt end egentlig ondt, så kan du bruge varme, men man skal være opmærksom på, at varmen også kan forværre en hævelse og derved øge smerten. Så ville sige kulde er bedre i dit tilfælde.

seconds

seconds

113 indlæg
 • Skrevet

Jeg har også haft hold i nakken en del gange efterhånden. En af de første gange var jeg ved lægen med det, og der fik jeg besked på at tage to panodiler sammen med én ipren, og det har jeg så gjort siden når jeg har det, det tager nemlig smerten bedre end kun panodiler.
Man skal selvfølgelig være forsigtig med smertestillende, men jeg har siden hen spurgt andre læger, og de har alle sagt, at det er fint at gøre sådan.

Har du været ved lægen med det? For hvis ikke, kan du jo evt. ringe derned og høre, om du kan tage andet end kun panodiler, hvis de ikke tager smerten og du har en travl uge, hvor du er nødt til at kunne fungere.

Som udgangspunkt vil jeg ikke opfordre til at tage en masse smertestillende, men nogle gange, hvis man ikke bare kan lægge sig og vente på, at det går over, så kan man blive nødt til det for at fungere

miss94

miss94

3317 indlæg
 • Skrevet

varmepude i nakken, ligge roligt på sofaen, evt. få en god stille og rolig massage og så ellers bare slappe af uden at sidde og spænde i nakke/ryg

Seneste tråde