1. Forum
  2. Debatten
  3. Skønhed
  4. (Kønsbehåring) |Rædsel ved tanken om bikini

(Kønsbehåring) |Rædsel ved tanken om bikini

missgrey

missgrey

27 indlæg
  • Skrevet
Hej Smukke Kvinder derude Efter to dejligt varme dage i maj, er jeg igen blevet mindet om sommer og bikini. En tid, som jeg hvert år frygter og kæmper med. Måske det faktisk er en ting jeg kæmper med året rundt, eftersom jeg har svært ved at være sammen med mænd, grundet min så store usikkerhed. Jeg har i min lysk, ca 2 cm fra bikinilinjen og ud, hårvækst. Hvilket for jeg for det første, er ekstremt ked af. Men fordi jeg barbere mig og har gjort det længe, er der nu kommet små 'ar' og jeg får tit røde knopper der. Så selvom jeg barbere mig, er det stadig ikke til at vise sig frem i en bikini underdel eller en trus. Det plager mig hver gang jeg kigger mig selv i spejlet, og jeg håber inderligt at jeg ikke er den eneste, og at I kan komme med gode råd og løsninger til mit problem! :-((
Bellis

Bellis

61 indlæg
  • Skrevet
Jeg kan godt forstå, at det gør dig usikker, men alle mennesker har et eller andet ved dem selv som de er særligt opmærksomme og usikre omkring, og de fleste på en strand render rundt og tænker på dem selv og deres kroppe. Hvis du ikke kan ignorere det, har du så overvejet nogle badeshorts? Man kan få nogle korte, stramme nogle som er ret feminine, har selv gået i dem fordi de hjalp mig da jeg var mest usikker på min krop. Derudover så tænker jeg, at du måske skal prøve at epilere dig i området eller fjerne dine hår med noget voks, for så undgår du knopperne. Jeg får ikke længere knopper når jeg barberer mig efter jeg er begyndt at fugte min hud utrolig meget (har ingen idé om hvorfor det hjælper, men det gør det virkelig, dét og så brug af barbergel), så jeg tænker at du skal sørge for at din hud får nok fugt (creme 1-2 gange dagligt) og så kan du bruge bio-oil til arene.
Lilleskiden

Lilleskiden

33 indlæg
  • Skrevet
Vil helt klart sige til indgroede hår, at voks eller epilator hjælper på det. Du skal selvfølgelig først have en renset huden, evt med intimsæbe. Der efter skal du som Bellis også nævner, fugte området. Indimellem voksningerne eller hvad du nu vælger, som hiver hårene ud, skal du eksfoliere huden. Det hjælper til at komme af med de døde hudceller, som bl.a. kan være skyld i at de nye hår ikke vokser ordentligt ud, og derved danner knopper. Til eksfoliering kan du bruge en mild skrubbehandske :)