1. Forum
 2. Debatten
 3. Skønhed
 4. Krops "dilemma"

Krops "dilemma"

Mulle

Mulle

31 indlæg
 • Skrevet
Hej alle skønne mennesker! Jeg har brug for jeres råd.. Eller måske bare jeres opmuntrende ord mere. Sagen er den at jeg er en stor pige (44-48 alt efter tøjet) og derfor kan visse beklædningsdele og det med selvsikkerheden godt være en udfordring.. Jeg tæller mine kalorier og træner, men man smider jo ikke lige kiloene på en uge, desværre! Nu er det jo ved at være bikini sæson (hvis det danske vejr er med os 😂) og jeg har for første gang i mange mange år købt en super sød bikini med en højtaljet trusse over nettet. Den er kommet og jeg har prøvet den.. Damerne sidder pænt, men det er jo ikke helt muligt, at gemme at jeg har en mavedele.. Er det totalt no-go med bikinien eller skal jeg bare være ligeglad med hvad andre tænker? Ville ønske jeg havde selvtillid nok til ikke at skulle spørge herinde, men sådan er det nu engang. Håber i alle har en skøn dag!
culpa

culpa

561 indlæg
 • Skrevet
Alle kroppe er bikini-kroppe hvis man har en bikini på. Tag på stranden, hav det sjovt og skid på hvad andre tænker. Det er kun folk der selv har selvværdsproblemer, som har behov for at have en mening om det, og alle andre er ligeglade med hvad du har på.
Mulle

Mulle

31 indlæg
Du har ret! Vi burde alle bare skide hul på andres mening om vores kroppe og have det sjovt (: tak for ordene
Naika

Naika

432 indlæg
 • Skrevet
Det er din private krop
hvis andre ikke respekterer den
er problemet deres:)
mariababe96

mariababe96

25 indlæg
 • Skrevet
Vær ligeglad, alle har ret til at bære en bikini, der er sgu ikke nogle der skal bestemme hvordan folk skal gå klædt, men kender det godt selv, har selv en mavedelle, men fordi man ikke er en størrelse 32 så er der mange folk der føler at de skal bestemme hvad man skal gå i.
Naika

Naika

432 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Vær ligeglad fordi ellers styrer de dig,så kan de styre dig mange år frem nogen blir først ligeglade,når de blir gamle,eller syge,men bliv ligeglad nu de skal ikke stjæle din ungdom for hvis du indordner dig under det de mener,så kan du blive ved,og ved indtil du ikke føler dig hjemme noget sted overhovedet..........
Naika

Naika

432 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Dit eksempel vil have en afsmittende effekt på alle andre usikre,der vil inspireres af,at se din styrke lad vær med,at blive en der kan undertrykkes af alle,der tror de ejer hele verden fordi de ligner forsiden på et moderne modemagasin <3