1. Forum
 2. Debatten
 3. Skønhed
 4. Malonetta mod uren hud HJÆLP

Malonetta mod uren hud HJÆLP

nova450

nova450

82 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Hej,
Jeg har idag været ved lægen for at få p-piller mod min urene hud. Min går fuldstændig amok i ugen op til og under min menstruation, men er fin resten af tiden. Jeg havde egentligt tænkt at jeg gerne ville på Diane Mite, men lægen fortalte at Malonetta ville kunne klare det, og at man kun får recept på Diane Mite, som en nødløsning hvis alt andet ikke virker. Jeg har efterfølgende læst på nettet, samt andre debat sider, og jeg har kun kunne finde dårlige erfaringer, fx at huden blusser fuldstændig op i de første par måneder. Og er derfor gået hen og blevet en smule nervøs. Hvilke erfaringer har i med disse p-piller? Har de virket mod uren hud? Hvis ja, hvor lang tid går der for der ses forbedringer?

Jeg håber, at der er nogen der kan give mig svar, på mine ubesvarede spørgsmål.

Mrs.Merkur

Mrs.Merkur

1316 indlæg
 • Skrevet

Jeg har prøvet Malonetta kun. Det var dog som prævention og ikke imod uren hud. Den første måned døjede jeg rigtig meget med kvalme, hovedpine og humørsvingninger. Men derefter har der ikke været andet end at jeg har taget rigtig meget på (og har fået større ryster ). Min hud blev ikke renere af det. Men jeg tænker lidt på hvorfor du får p-piller mod uren hud?

nova450

nova450

82 indlæg
 • Skrevet

Hvor mange kilo har du taget på? Slog du slet ikke ud i løbet af de første par måneder? Jeg er kommer på p-piller mod uren hud fordi min urene hud opstår omkring min menstruation, og derfor er hormonalt. P-pillerne skulle gerne gå ind og styre disse hormoner og i sidste ende burde jeg slippe for den trælse hud jeg får.

Mrs.Merkur

Mrs.Merkur

1316 indlæg
 • Skrevet

Ahh så forstår jeg bedre Jeg har slet ikke slået ud i sammenhæng med p-piller. Jeg har godt nok lidt uren hud som slår lidt ud i stressede perioder. Men ellers har der ikke været noget med det. Jeg tog et sted mellem 7 og 10 kg på - så det er lidt galt synes jeg

Mrs.Merkur

Mrs.Merkur

1316 indlæg
 • Skrevet

Nårh ja! Det har ikke været helt skidt med vægten, for meget af det satte sig på brysterne. Jeg gik fra B-skål til DD-skål på stort set ingen tid, og derudover er de rimelig godt fordelt. Jeg har meget flottere former end jeg havde før. Så jeg er ikke helt utilfreds

nova450

nova450

82 indlæg
 • Skrevet

Så må jeg vente at se. Jeg synes bare at det er en smule sært at netop disse p-piller blev udskrevet, da de eftersigende ingen effekt mod uren hud skulle have, af hvad jeg kan læse mig til på nettet. Jeg må vel bare stole på min læge Det bliver spændende at se om mine bryster vokser

Stine_nr_5

Stine_nr_5

2581 indlæg
 • Skrevet

Jeg har gode erfaringer med malonetta, men jeg har ikke prøvet det direkte imod uren hud Men måske vil lægen lige prøve med nogle knap så skrappe p-piller og se om de virker først. Hvis du ser på almindelig bivirkninger for begge piller på nettet kan du se at der er mange flere ved diane mite end ved malonetta (for ikke at tænke på at diane mite er 5 gange dyrere).
Giv dem en chance, for du ved ikke hvordan de virker på dig. Det er forskelligt hvilke bivkirninger man får hvis man overhovedet får nogle, og hvis det ikke virker må du jo tage til lægen igen

Jordbær*

Jordbær*

232 indlæg
 • Skrevet

Jeg fik malonetta da de tog cilest af markedet sidst sommer.. Og jeg har aldrig haft problemer med uren hud førhen, men efter noget tid på malonetta gik min hud til gengæld amok både ansigt og ryg.. Beholdte dem i håb om at min hud bare sku vænne sig til dem, og havde heller ikke lyst til at skifte til andre, hvis de os havde dumme bivirkninger.
Idag er jeg stadig på malonetta og min hud er fin og normal igen som førhen - men det tog nok os omkring et halvt år

straw_berry

straw_berry

367 indlæg
 • Skrevet

Jeg er på malonetta - jeg har ingen problemer med hverken vægt, uren hud eller noget.. Har fået et lidt træls temperament Men ellers er jeg glad for dem.

Ingen ubehag eller noget - men alle piller virker forskelligt på os. Så håber du bliver glad for at bruge dem

wonderwho

wonderwho

2087 indlæg
 • Skrevet

Jeg er på malonetta, og har ingen bivirkningen oplevet - hverken gode eller dårlige