1. Forum
 2. Debatten
 3. Skønhed
 4. Mine hænder er tørre som stof og røde. Hvad kan...

Mine hænder er tørre som stof og røde. Hvad kan jeg gøre?!

Anonymperson

Anonymperson

3 indlæg
 • Skrevet
Hej alle. Jeg har altid haft totalt tørre/ru hænder. Det er ikke fordi de er tørre som når vejret lige bliver koldt, og så revner de osv. De er normalt tørre "som stof", og røde med masser af streger/folder over det hele. Jeg er teenager og det er derfor meget svært for mig at jeg ikke tør vise mine hænder, og røre ved andre. Jeg har prøvet en MASSE forskellige cremer som skulle hjælpe godt mod tørre hænder. Men det er ligesom bare overfladen på min hånd som er sådan. Kan desværre ikke sætte et billede ind. Hvad skal jeg gøre?! HJÆLP Tak på forhånd<3
Enit

Enit

415 indlæg
 • Skrevet
Min veninde havde virkelig god effekt af kopattesalve :)
Anonymperson

Anonymperson

3 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Deleted
Anonymperson

Anonymperson

3 indlæg
Hvordan var hendes hænder? Var de ligesom jeg beskriver?
missx

missx

2 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Hvad vasker du hænder i? Jeg er ikke helt sikkert på om det du beskriver er "bare" tørre hænder, men jeg døjede selv med ekstremt tørre hænder i vinterhalvåret, som revnede og blødte, da jeg var barn. Men så fandt jeg ud af, at jeg havde en tendens til at vaske hænderne i (fortyndet) opvaskemiddel sommetider og så snart jeg stoppede med det, blev det markant bedre. Desuden har jeg bemærket at flydende håndsæber, har en tendens til at virke udtørrende. Jeg bruger selv pt. Nivea håndsæbebar og Matas Glycerin Håndcreme - sidstnævnte har også en hvis beskyttende effekt ved håndvask (og er, efter min mening, bedre end Helosans kopattesalve). Og så skal du sørge for at bruge vanter, når du er ude i kulden. Fiskeolie kan også hjælpe lidt.
Anonymperson

Anonymperson

3 indlæg
Jeg bruger helt normal flydende håndsæbe. Jeg bruger også selv Matas glycerin håndcreme, men heller ikke den hjælpe på mine ru hænder med streger i. Det er ikke revner, men "streger". Det er svært at forklare. Det du skriver, er at jeg skal få fat i sådan en sæbebar i stedet for flydende håndsæbe?
Anonymperson

Anonymperson

3 indlæg
Deleted
missx

missx

2 indlæg
Det lyder lidt mystisk? :-) Men ja, når det ikke er en større investering, kunne det måske være en god idé at prøve det af, selvom jeg ikke kan love dig at det hjælper?
anothergirl

anothergirl

780 indlæg
 • Skrevet
Nu får jeg selv kun ekstremt tørre hænder om vinteren. Jeg har dog ikke fået det i år - for første gang i mange år. Jeg har været meget i Spanien, og brugt olivenolie på brød osv. i stedet for smør. Det har virkelig gjort en forskel for mine hænder. De er blevet 'smurt' indefra :-) Så det kan anbefales at prøves. Vær ikke bange for at bruge meget olivenolie i din madlavning, og brug det på brød mv. :-)
JanniH

JanniH

5 indlæg
 • Skrevet
Køb A-derma på apoteket. Hvis du har ekstrem tør hud, som jeg hvor min hud sprækker osv, skal du købe den der hedder: A-derma Exomega Emollient balm. Det er vigtigt at det er balm og ikke creme, da creme er en tyndflydende creme og hvis de sprækker som beskriver skal det være en fed og meget fedtet creme som holder længe. A-derma har også en kropsshampoo som også giver et tilfredsstillende resultat! :-) Held og lykke