1. Forum
  2. Debatten
  3. Skønhed
  4. Mine øjenvipper knækkede af

Mine øjenvipper knækkede af

Amanda51727

Amanda51727

4 indlæg
  • Skrevet
Hej alle! Ved ikke om der er nogle der har prøvet det samme som jeg, men jeg brugte min øjenvippebukker UDEN mascara så knækkede de over på midten. Går ikke særlig tit med mascara til hverdag men det er træls når man skal til fest osv og så ser det generelt ikke så godt. Har hørt at de slet ikke vokser - men mon ikke det bare er en skrøne? Nogle der ved hvor lang tid der ca. går ?
Supernova1

Supernova1

402 indlæg
  • Skrevet
Ej det var da træls, jeg bukker mine vipper hverdag og har aldrig oplevet dem knække af, af det, måske brugte du en dårlig bukker? Men der er noget der hedder castor oil og hvis du bruger det på vipperne kan det få dem til at gro meget hurtigere, bruger det selv nogle gange og købte min fra nettet
gitte345

gitte345

473 indlæg
  • Skrevet
Tror ikke de vokser, men de bliver skiftet ud ret hurtigt og dermed erstattet af nye. Man mister vel 8-10 om dagen alligevel.
Supernova1

Supernova1

402 indlæg
8-10 om dagen? Det var da voldsomt
Smaek-kys

Smaek-kys

2078 indlæg
Tror heller ikke den er heeelt rigtig. Har man ikke sådan. Maks 50 hår på øjenvippen? Anyways, i oktober begyndte mine øjenvipper at knække meget. Hver gang jeg bukkede mine vipper knækkede der lige to styks. I januar begyndte jeg at bruge M2 eyelashserum. Det har gjort mine øjenvipper dobbelt så lange, og meget tykkere. Der går seks uger, og så er de meget stærkere end de var før. Og jeg har ikke knækket én vippe siden da.
Supernova1

Supernova1

402 indlæg
Ej hvor lang tid tog det før dine vipper begyndte at gro af serumet, og hvor købte du henne og hvor meget gav du for det?👀
gitte345

gitte345

473 indlæg
  • Skrevet
http://www.bodysmooth.dk/eyelash.html Her står, at man mister 5-7 øjenvipper om dagen:). Jeg mister flere, tror jeg, men til gengæld gror mit hår og mine negle meget hurtigt, så det er ikke et problem.
gitte345

gitte345

473 indlæg
  • Skrevet
Og du kunne jo netop få extensions på, mens du har det her problem (de har dog igen en tendens til at hive dine egen vipper med ud).
Smaek-kys

Smaek-kys

2078 indlæg
Hmm, jamen jeg lagde ikke rigtig mærke til det, før i midten af februar, og der står også at det kan tage mellem 6-8 uger at se en forskel, så det tog vel 5-6 uger for mig :). Jeg købte serummet på bilkas hjemmeside til lige under 800 kr. men kig på pricerunner og evt. også billigvoks.dk, mener de har gode tilbud på M2 derinde engang imellem!
smoiki

smoiki

5 indlæg
  • Skrevet
Jeg har haft samme problem, men har brugt en serum fra Colosé, den er noget billiger en M2 og kan bruges til både vipper og bryn. Mine vipper begyndte at vokse meget hurtigt og jeg bruger ikke mascara til hverdag længere. Jeg har købt den i dere webshop http://colose.dk/shop/serum-til-bryn-og-vipper-491p.html