1. Forum
 2. Debatten
 3. Skønhed
 4. Modermærke fjernes

Modermærke fjernes

Sue89

Sue89

14 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Hej..
Jeg har et modermærke på næsen, ligner lidt en vorte. den sidder ca. der hvor man ville tegne en vorte på en heks..
men har altid haft den..
men nu tænker jeg på at få den fjernet, for den er jo ikke køn.

er der nogle der har erfaringer med fjernelse af moder mærker i ansigtet, angånende med ar, bedøvelse osv??

Hilsen Susan

malou1

malou1

32 indlæg
 • Skrevet

Den lyder ret irriterende..
Jeg havde et i nærheden af min mund engang, og det var jo skide træls og så ikke for godt ud.
fik den heldigvis fjernet, dog gjorde det ret ondt med bedøvelse, men skyldes selvfølgelig også placeringen.
efter bedøvelsen kunne det ikke mærkes overhovedet, og har ikke noget ar jeg har lagt mærke til af det.

Tornerosen

Tornerosen

1187 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Jeg har for nyligt fået fjernet en lignende knop på inderlåret og jeg har kun været glad for det! Generne ved at have den (den kunne finde på at møve sig ind imellem maskerne på strømpebukser -AV!) og generne ved at få den fjernet var slet ingenting og gjorde minimalt ondt.
Det eneste, der kan forbindes med ubehag er når du bliver bedøvet, hvor det kan stramme lidt, men det varer ikke mere end to minutter, hvor lægen sikkert også er god til at snakke med dig imens..

Efter indgrebet oplevede jeg, at såret kløede og sveg en smule, hvis jeg fik hevet i området omkring, men ellers var der ikke det store..

Mht ar, så har jeg fået et lille rundt mærke, som sagtens kan dækkes med concealer (ikke, at jeg har prøvet, men hvis den sad i ansigtet er det garanteret muligt ). Jeg tror næsten ikke at et ar er uundgåeligt, men det bliver så småt, så der ikke vil blive lagt mærke til det..

Spring ud i det, hvis du er ked af at have den, vil jeg helt klart anbefale dig at få den fjernet! Tag op og snak med din læge og få snakket om dine eventuelle bekymringer..

KeepSmiling

KeepSmiling

0 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Deleted
Sue89

Sue89

14 indlæg
 • Skrevet

Jeg har jo både den på næsen og i panden, den i panden kan jeg skjule med pandehåret, men næsen det er sq lidt svært bruncreme eller pudder ser ikke godt ud.
har bare prøvet at blive droppet af en date, at hvis jeg ikke fik den fjernet ville jeg alligevel ikke have en chance..

jeg har mere eller mindere overvejet at de skal væk, men detder bekymre mig mest er aret

KeepSmiling

KeepSmiling

0 indlæg
 • Skrevet
Deleted
Iris

Iris

305 indlæg
 • Skrevet

Jeg tror også lægen er den, der bedst kan sige noget om hvordan et ar bliver lige der. Jeg mener, der kan måske godt ske at være en forskel på inderlår (forhåbentlig med lidt fedt under huden) og næsen, (hvor fedtlaget er en kende anderledes). Men når det er sagt, kan jeg huske en fra min folkeskole, der fik fjernet et, og der blev bare et lille bitte rundt ar bagefter, så håbet lever bestemt.
Held og lykke

DoctorLove

DoctorLove

3199 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Okay, jeg ER jo faktisk læge - men altså ikke med speciale i modermærker... Men jeg kan godt fortælle lidt om ar, jeg har nemlig selv fået fjernet to fine heksevorter som din.

Plastikkirurgen fortalte, at ar i ansigtet som oftest bliver pæne, huden heler rigtigt fint. Mit ar fra heksevorten under øret er ihvertfald nydeligt. Men jeg fik også fjernet én på skulderen, og arret er rædsomt (som han også lovede, at det ville blive - der er meget træk på huden ved skulderen og huden heler grimt). Så arret på skulderen er næsten grimmere end vorten - bortset fra, at min kæreste sagde, at vorten havde et hår - da han sagde dét, var jeg klar til SELV at fjerne den med en køkkenkniv!!

Jeg tror, et ar på næsen bliver næsten usynligt efter kort tid - men arret skal jo ikke ha' sol i de første mange måneder (jo længere, jo bedre), så måske skal du vente til efteråret med at få vorten fjernet? Så får arret en god lang mørk vinter at blive pænt i.

Miss.S

Miss.S

1106 indlæg
 • Skrevet

Jeg har for ½ år siden fået fjernet 2 modermærker i ansigtet.. Og ja bedøvelsen gjorde ondt, men de nu kan man ikke se at de har været der. Samt har en veninde der lige har fået fjernet et fra netop sin næse, og der er intet synligt at se.
Så som start skudt, snak med din læge, evt om det klør eller er vokset.. Så har vedkommende mulighed for at give dig en henvisning til en plastik kirurg..

Sue89

Sue89

14 indlæg
 • Skrevet

Den er enlig ikke vokset de seneste år, eller ændret sig meget..
men når man med tiden bliver voksen kvinde, så er det bare ikke særlig smukt med sådan en.
jeg spurgte min nuværende kæreste hvad han ville sige hvis jeg fik den fjernet, for ham ville det ikke gøre noget at den var der, det var jo sådan han altid havde kendt mig, men alligvel sagde han det er jo dit valg..
jeg har en tid til min læge om to uger hvor jeg skal tale med hende om det..

men på den anden side er et ar nemmere at dække end en kæmpe modersmærke