1. Forum
  2. Debatten
  3. Skønhed
  4. Øjenbryn

Øjenbryn

MissJane

MissJane

77 indlæg
  • Skrevet
Hej damer. Jeg er fra naturens side, en meget mørk pige. Jeg har mørkt tykt hår, og helt sorte bryn. Desværre er jeg lidt træt af, at mine bryn er tykke men har en masse små “huller” som er fra dengang jeg overplukkede mine bryn.. :/ Jeg er lidt i tvivl, om det er til nogen nytte - hvis jeg får mine bryn farvet? For det er jo i princippet kun brynene der modtager farven, og ikke huden? + jeg ville ikke ane hvilken farve jeg skulle have... nogle god råd? Tips? Ideer? (Det skal siges, at jeg til dagligt bruger en øjenbrynsblyant til at udfylde mine huller, men jeg synes det ser så unaturligt ud på mig, da mine bryn Er så sorte)...
Supernova1

Supernova1

456 indlæg
  • Skrevet
Hvis det ser unaturligt ud er det måske fordi du overtegner dem og ikke cleaner op bagefter? Jeg vil råde dig til at bruge en øjenbrynsblyant/pudder der er 1-2 toner lysere end din egen farve, og så cleane up med concealer bagefter, tro mig det gøre en stor forskel :)
gitte345

gitte345

557 indlæg
  • Skrevet
Det nyeste er, at man kan få lavet snit i brynene med barberblade og farve. En slags tatovering, der holder et år. Det koster vist er par tusinde. Kig På Anita Falslunds instagram, hun har fået det lavet.