1. Forum
 2. Debatten
 3. Skønhed
 4. Permanent hårfjerning m. laser - lyst hår.

Permanent hårfjerning m. laser - lyst hår.

NoDaysWithoutLaughter

NoDaysWithoutLaughter

221 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Hej i skønne damer.

Jeg er i den kedelige situation at jeg lider meget af uønsket hårvækst i ansigtet. Både på overlæben, hagen, og halsen. Er træt af at fjerne det, og føler mig meget lidt feminin, når jeg render rundt med små skægstubbe.
Jeg har derfor overvejet at få dem fjernet med laserbehandling. Problemet er bare at jeg har lyst/rødligt hår, og har hørt at det er næsten umuligt at fjerne med laser. Syntes dog at kunne mindes at jeg for noget tid siden læste om et nyt systemt, hvor det var muligt at fjerne selv helt lyse hår - er der nogen der har hørt om det?
Er der nogen herinde der har erfaring med at få fjernet hår med laser? Virkede det, og hvor mange behandlinger skulle der til? Og hvor blev det gjort hende?

Selv om mine hår er lyse, er de stadig meget tydelige, og er simpelthen så ked af dem.

ggirl

ggirl

286 indlæg
 • Skrevet

Kan desvaerre ikke hjaelpe med info, men har selv overvejet dette, saa "lytter" lige med

DuMille

DuMille

17 indlæg
 • Skrevet

Forstår din vanskelige situation. Jeg har dog ikke hørt, at det skulle være et problem, det med de lyse hår. På TV3-puls kører der lige nu et program der hedder Klinikken, hvor de beskæftiger sig med alt fra hårfjerning via laser til silikonebryster. Jeg ved dog ikke, hvor den ligger. I.f.t. det med de lyse/røde hår, kan du evt. tage hen til en klinik og spørge dem, om der ligger noget i det, med at lyse hår ikke kan fjernes så let.

Håber du finder ud af noget

Louboutin_xoxo

Louboutin_xoxo

0 indlæg
 • Skrevet
Deleted
reverie

reverie

4012 indlæg
 • Skrevet

jeg fik laserbehandlet min bikinilinje, og de sagde specifikt at lyse hår ikke kan fjernes via laser. Og det var altså 2 forskellige læger jeg var hos, som påpegede dette

nyhedsjunkie

nyhedsjunkie

252 indlæg
 • Skrevet

Hvad har det kostet at få de laserbehandlinger?

primula

primula

756 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Jeg fandt lige et sted med laser hårfjerning ...

http://www.cosmolaser.dk/permanent-haarfjerning

Et lille udklip af patientinformationen:
"Kort fortalt

Hår gennemløber 3 faser: Vækstfase, hvilefase og afstødningsfase.

Der opnås varig hårreduktion af mørke hår som er i vækstfase, men alle hår er ikke i samme fase på samme tid og derfor vil resultatet af behandlingen variere fra gang til gang. Derfor kan alle hår heller ikke fjernes fuldstændig, men mængden af mørke hår vil reduceres med varigt resultat.

Laser/IPL lyset ledes af det mørke farvestof i hårnet ned i hårsækken. Denne opvarmes og går til grunde. Derfor kan lyse og røde hår ikke behandles med denne type laser. Forhør dig nærmere hos personalet om andre behandlings muligheder for lyse og røde hår."

Måske bliver du nød til at få en voksbehandling?

reverie

reverie

4012 indlæg
 • Skrevet

nyhedsjunkie sagde:

Hvad har det kostet at få de laserbehandlinger?

det starter med 800 kr de første gang, dernæst falder det til 600 kr. MEN jeg anbefaler det ikke. Min veninde har fået fjernet sine hår under armene gratis hos en bekendt, som købte maskinen selv. Efter blot 3 gange holdt hendes hår op med at vokse, hvor mine derimod stadig vokser + jeg har fået brandsår efter hvert besøg.

NoDaysWithoutLaughter

NoDaysWithoutLaughter

221 indlæg
 • Skrevet

Hmm, det lyder jo ikke helt så godt som jeg havde håbet...
Tror nu at jeg vil prøve at kontakte en af klinikkerne og få en konsultation - kan jo være deres defination af lyse hår er anderledes end min. Kan da i hvert fald ikke skade at høre ad.
Nogen der kender en god klinik i København?

lulala

lulala

4813 indlæg
 • Skrevet
Deleted

Mest populære tråde