1. Forum
  2. Debatten
  3. Skønhed
  4. Permanente hårfarver - lilla??

Permanente hårfarver - lilla??

Anonymous

Anonymous

148447 indlæg
  • Skrevet

Jeg har ledt og ledt... men jeg kan slet ikke finde nogle steder på nettet, hvor man kan købe en permanent lilla hårfarve.
Er der nogle der kender et sted, hvor man kan få dem? Måske en hjemmeside fra udlandet?

LaLuna

LaLuna

798 indlæg
  • Skrevet

Skal det være lyselilla eller mørkelilla?

Matas har et par stykker.

https://www.matas.dk/recital-feria-426-intense-violet

Hvis du køber hårfarve i udlandet, så husk at der ikke er de samme regler, som her i DK, for hvad man må putte i af kemikalier. Nogle udenlandske farver an derfor totalsmadre dit hår, og give dig udslet resten af live (for lige at overdrive lidt)

Anonymous

Anonymous

148447 indlæg
  • Skrevet

Den skal bare være lilla - helst ikke mørkelilla. Har de en lyselilla?
Er bange for mit hår bliver alt for mørkt, nemlig.

Sishu

Sishu

2109 indlæg
  • Skrevet

Du kan ikke finde en kraftig permanent lilla hårfarve, dem der er permanente er mest ovre i den mørke ende; altså mørkbrun/lilla eller sort/lilla. Men Special Effects laver semi permanent hårfarve i bl.a. lilla, og de holder bedre end mange af de andre mærker.

Anonymous

Anonymous

148447 indlæg
  • Skrevet

Jeg kender mange mærker der laver semipermanente hårfarver, men jeg gider ærligt talt ikke at smadre mit hår med det... tror jeg ringer til frisøren i stedet for.

  • Skrevet

Jeg har haft lilla hår, og det var ikke mørkt. Jeg kan nemlig ikke bære for mørkt hår, da det ikke passer til mig. Men jeg brugte det mærke der vidst hedder xxl, den er fra sxhwarzkopf, og er en blå æske. Jeg mener farven ikke hedder lilla, men violet. Men mit var faktisk ret pænt, når bare det blev holdt ved lige.

Fuglpåpind

Fuglpåpind

2272 indlæg
Voodoo_Kiss

Voodoo_Kiss

104 indlæg
  • Skrevet

vil ikke ligefrem anbefale den fra punkshop, den får ikke en særlig flot farve,,, (den er også kun semipermanent), men jeg tror generelt det er svært at finde andre permanente hårfarver end Schwarzkopf i "sjove" farver....