1. Forum
 2. Debatten
 3. Skønhed
 4. Slankepiller der virker

Slankepiller der virker

Suzanne22

Suzanne22

3 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Som lindlægget antyder, så er jeg på udkig nogle slankepiller der virker, og vil derfor høre jeres erfaringer. Jeg ved godt at jeg skal indtage færre kalorier end jeg forbrænder - og ER på rette vej, men har brug for et eller andet boost for at holde motivationen oppe. Jeg er en STOR pige. 174 cm høj og 92 kg. Har tabt mig fra 104 kg side 1 januar. Så det er ca 2 kg i måneden - MEN jeg vil gerne op og tabe endnu mere per måned, så jeg kan nå mit mål om at veje 70 kg 1 januar 2012. Ved godt 22 kg er rigtig meget men vil så gerne ned på den vægt og kan bare mærke på mig selv at det går for langsomt og at jeg er ved at give lidt op.

Så nogen der kender nogen slankepiller der kan sætte lidt gang i forbrændingen. Har selv tænkt om jeg skulle prøve de der Alli - men der er så også en del der siger, de har nogen rimeligt trælse bivirkninger.

kh Suz

Tullepigen90

Tullepigen90

564 indlæg
 • Skrevet

Hvis jeg var dig ville jeg holde mig langt væk fra slankepiller. De er MEGET farlige og har nogle rigtig grimme bivirkninger som i værste tilfælde kan ødelægge dit liv for altid. Jeg forstår dit ønske, men desværre er der ingen lette løsninger når det kommer til at tabe sig. Jeg er selv 175 cm høj og vejer 78 kg og jeg prøver også gevaldigt ligenu at tabe mig. Det er vildt fristende at prøve slankepiller og jeg har også været inde at læse en masse om de forskellige, men når jeg læser alle de bivirkninger og konsekvenser de har så ønsker jeg bestemt ikke at prøve det. Mit bedste råd er at dyrke alt det motion som overhovedet er muligt samt spise korrekt og undgå alt der kan sætte sig på sidebenene.. Held og lykke!

DoctorLove

DoctorLove

3199 indlæg
 • Skrevet

Alli kan give diarré - dem, du køber online kan ta' livet af dig... ALDRIG medicin fra internettet!

Pingo86

Pingo86

624 indlæg
 • Skrevet

Du må ikke tabe meget mere end de to kilo om måneden. Hvis du taber mere er det tegn på et usundt vægttab. Altså så er det måske muskelmasse der ryger i stedet for fedt.
Men kan godt forstå din frustration. Har selv været 4 år om at smide 20 kg fedt og fuck hvor har jeg tit været ved at give op. Var ved at blive idiot over at det ik gik hurtigere. Men i de perioder hvor jeg virkelig gik til den med træningen gik det også hurtigere, plus jeg fandt ud af at jeg skulle fokusere mere på kropsmål end på vægten da muskler jo vejer mere end fedt.
Men hvis du gerne vil have det boost du eftersøger så synes jeg at du skal snakke med din læge omkring det i stedet for at fx købe piller over nettet. Dem du køber over nettet aner du ikke hvad der er i, så gør det i samråd med lægen. Jeg fik engang nogen der nedsatte min appetit. Fik dem i en kort periode og jeg er endnu ikke vendt tilbage til min gamle "store" appetit.
Og mht Alli så er der så vidt jeg ved kun den bivirkning at du kan komme til at skide i bukserne, men det sker vist kun hvis du indtager mad med meget fedt i.

Anonymous

Anonymous

148447 indlæg
 • Skrevet

Motion og ændring af kost er vejen frem...
Glem de piller dér - der kan kun blive ballade af det der.
- Altså jeg har både ændret min kost og blevet meget mere aktiv = - 17kg, indtil videre... Så er det meget bedre en slankepiller, fordi hvad er chancen for, at du IKKE tager de kiloer på igen, hvis du ikke ændre din kost, men spiser som du plejer/plejede, når du stopper pillerne, fordi du kan jo ikke spise slankepiller resten af livet, vel?

CatchMeIfYouCan

CatchMeIfYouCan

334 indlæg
 • Skrevet

Æblecidereddike kan man få i pilleform i matas, de øger forbrændingen, men du skal til gengæld også dyrke motion før de virker optimalt.
Jeg vil mene at det er sådan noget man skal gå efter end slankepiller, for det er altså noget grimt noget!
Gå ned i nogle helsekost butikker eller matas og spørg til råds om noget der kan sætte lidt gang i forbrændingen. Det er altså ikke bare heksemedicin man får derfra - held og lykke med vægttabet, synes det er vild flot at tabe sig 2 kg i måneden!

MrsLittle-thing

MrsLittle-thing

856 indlæg
 • Skrevet

Uanset hvad, så er slankepiller ALDRIG løsningen TS.

Piller er ikke godt for din krop og det er hurtigere vægttab heller ikke. Hurtigere vægttab gør tit at man ikke kan holde vægten nede bagefter. Du skal i stedet indse at det at tabe sig tage tid, nogle gange lang tid, men det er så meget bedre.

Du er jo igang med en livsstilsændring, så det skal du bare fortsætte med

Suzanne22

Suzanne22

3 indlæg
 • Skrevet

Jeg kan bare ikke se hvorfor slankepiller skulle være så forfærdelige for ens krop. Hvis de var lige så slemme som narko, så ville politiet nok komme efter dem der producerede dem. Nogen slankepiller virker vel - ligesom med alt andet medicin. FX almindelig chili øger jo ens forbrænding mærkbart. Har tænkt på at prøve nogen af de der ThermoXpower , der er ret påpulære. Nogen der har prøvet dem der kan købes på www.24h7diet.com ? For de farlige slankepiller I tænker på, er vel dem der indeholder Ephedra (efedrin) ?
Jeg ved godt at slankepiller IKKE er løsningen ALENE - det har jeg heller aldrig sagt, men jeg mener stadig at de kan være et godt supplement til et reelt vægttab. Jeg mener ikke man kan skære alle slankemidler over en kam og sige at de alle er giftige/uvirksomme/livsfarlige - det ville være det samme som at påstå at alle mænd er nogle svin Så det jeg efterspurgte var om der var nogen der havde prøve nogen slankepiller der virker. Nogen af dem jeg selv har hørt om der virkelig virkede var de gamle Letigen.

Zilla

Zilla

3555 indlæg
 • Skrevet

Prøv at kigge her mht. det slankemiddel, du nævner: http://laegemiddelstyrelsen.dk/da/topics/bivirkninger-og-forsoeg/bivirkninger/nyheder/foerste-bivirk…

Desuden kan du finde informationer om godkendte lægemidler og ikke godkendte midler på denne side: http://www.nix-pille.dk/forside/

Suzanne22

Suzanne22

3 indlæg
 • Skrevet

Zilla - du henviser præcist til det gamle præperat med ephedrin, som jeg omtalte i mit sidste indlæg. "slankemidlet Therma Power, der indeholder efedrin og ephedra" Det ThermaXpower indeholder netop ikke ephedra - derfor jeg tænkte at det måske var ok

Mest populære tråde