1. Forum
  2. Debatten
  3. Skønhed
  4. Vil skadet vipper ALTID gro ud igen?

Vil skadet vipper ALTID gro ud igen?

SarahW.N

SarahW.N

3 indlæg
  • Skrevet
Hej. Jeg fik for en uge siden lavet single eyelash extensions i Dalum, men har idag fået dem fjernet hos LovelySkin, da de simpelthen klistrede fuldstændig sammen. Mine vipper har altid været min stolthed, da jeg har utrolig mange, men til min rædsel, så har jeg mistet ca. halvdelen (især ved inderøjet), og dem der ikke er faldet helt af er knækket. Hende som fjernede dem fortalte mig, at ens vipper kan gå i "chok" pga. for meget lim, og derfor aldrig gro ud igen! Lige nu har jeg det selvsagt ikke særligt godt og er utrolig ked af det, så håber på, at der er nogen, som har erfaringer med det og evt. vil fortælle om det? Er det virkelig muligt, at ens vipper aldrig vil gro ud igen?
anonymcat

anonymcat

108 indlæg
  • Skrevet
Jeg har trikotillmani, og det var især slemt da jeg var yngre. Det er en mani hvor man hiver hår ud på sig selv. Det er i perioder gået meget ud over mine øjenvipper, og de er altid vokset ud igen, selvom de har været helt væk. 😊 så tænker de vil komme ud igen. Men skal ikke kunne sige det mht limen
Supernova1

Supernova1

455 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
.
SarahW.N

SarahW.N

3 indlæg
Tak for svaret :)
SarahW.N

SarahW.N

3 indlæg
Jeg har egentlig også kun hørt godt om single lashes, men skal lige love for, at jeg har fået mig en grim overraskelse! Især fordi jeg har fået dem lavet hos Dalum hudpleje og makeup, og dem havde jeg faktisk hørt godt om + de var dyre at få lavet sammenlignet med andre steder. Som sagt, så er der blevet brugt ALT for meget lim, så mine single lashes endte med, at være mere som buketter. Tænker at damen der tog dem af har overdrevet lidt, da hun sagde at de ikke kommer igen. det er alligevel ca. 80 af mine egne vipper jeg har mistet, så det er ret voldsomt, hvis de ikke ville kunne gro ud igen. Jeg har købt Revitalash serum, og så satser jeg på, at god pleje og en pause fra mascara for dem til at vokse hurtigt ud igen. 1000 tak for det uddybende svar :)

Mest populære tråde