1. Forum
  2. Debatten
  3. Snik-snak
  4. Cannabis

Cannabis

milsen-pilsen

milsen-pilsen

1 indlæg
  • Skrevet
Hej ladies, hvad synes I om cannabis? jeg er ved at lave et projekt om emnet og det ville være en kæmpe hjælp, hvis I vil svare på disse spørgsmål: https://da.surveymonkey.com/r/TZCG7XD eller kommentere her i tråden, hvordan I ser på cannabis som henholdsvis værende et rusmiddel eller en medicinsk mulighed?
LinH

LinH

9 indlæg
  • Skrevet
Hej jeg har epilepsi og det er desværre den arvelig vi har, så og derfor er jeg for at cannabis kan blive godkendt som et medicinsk behandling middel. Jeg har lagt er underskriftsindsamlingen oplæg inde på FB sidde at epilepsi skal med i den forsøgsordningen som skal laves i år 2018. Sender dig lige en link; https://www.skrivunder.net/epilepsi_skal_med_i_forsogsordning_2018 Jeg håper att det kan blive godkendt i DK. 🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Beautylove

Beautylove

166 indlæg
  • Skrevet
Efter jeg har lært mere om at det også kan bruges til medicinsk brug har jeg det bedre med det. Da jeg var yngre syntes jeg altid det var noget grimt noget, fordi jeg ikke vidste noget om det, og det var det mine forældre sagde det var. Min kæreste har røget (en del) og lært mig mere om både de gode og dårlige ting ved det, hvilket gør at jeg synes det er rigtig godt hvis det bruges medicinsk, så folk kan få det bedre. Det jeg stadig ikke er vild med er hvis folk bliver afhængige af det. At man røger det nu og da som rusmiddel er ikke så slemt, men det lader til at kunne blive en rigtig slem afhængighed som kan ødelægge en del og det er jeg virkelig ikke glad for. Så vidt jeg kan forstå på min kæreste er det dog lettere at undgå at blive afhængig af end f.eks. cigeretter (i hvert fald for ham). Noget rigtig klamt ved det er også at man ikk helt kan vide hvad der er blandet i det, det kan pbenbart være blandet med andre ting så det er billigere, og de ting kan jo så være ekstra skadelige.
Brodulil

Brodulil

3 indlæg
  • Skrevet
Helt klart for godkendelse til medicinsk forbrug. Frit på lige fod med alkohol kan jeg ikke helt finde ud af, hvad jeg synes om endnu. Pros/cons?

Mest populære tråde