1. Forum
  2. Debatten
  3. Snik-snak
  4. Entreprenør?

Entreprenør?

alien005

alien005

25 indlæg
  • Skrevet
Hej Women. Jeg er en pige på 17 år. Jeg har nu længe, faktisk 3 år overvejet at starte noget op selv. Men der er en masse ting, som har stoppet mig fra det... Jeg har en drøm om at blive entreprenør, og jeg vil garanteret nok sætte alt min tid til det, men jeg ved ikke om det er det 'rigtige' at gøre... På nuværende tidspunkt går jeg på STX andet år, og det går virkelig dårligt. Jeg har et snit på kun 5. Selvom jeg har en del tid tilbage til at ændre mit snit, tvivler jeg dog meget om det overhovedet kan lade sig gøre... Jeg døjer nemlig med social angst, (og andre former for angst) depression, stress og jeg har problemer med at sove. Tankerne handler om min fremtid, hvad ville jeg egentlig med mit liv, hvad gør MIG glad? For tre år siden, blev skolen mere og mere et helvede og jeg har slet ikke interesse for at møde op, og lære noget i blandt mange mennesker. Jeg er meget mere produktiv der hjemme end i skolen, hvilket igen leder mig frem til at jeg gerne vil være en entreprenør. Men jeg ved ikke om det kan lade sig gøre. når jeg også er en mega introvert person? Jeg ønsker ihvertfald, at starte en blog og YT kanal. Mit interesse områder er dans, skrivning, fotografering og på det seneste har jeg fået interesse for kort film. Men jeg har dog ikke 'grejet' til at starte det op endnu. Jeg ved slet ikke om det kan lade sig gøre, at blive succesfuld med noget af det overståede især for en person som mig... Men igen så kører tankerne om at blive entreprenør og jo mere jeg tænker over det jo mere brænder jeg for det. Det også svært, når jeg ikke har nogen at bakke mig op omkring det - mange siger det er urealistisk osv. Mine forældre vil gerne have, at jeg skal blive læge - men med mine karakterer kommer man sgu' ikke langt med. Jeg føler bare, at jeg snart skal starte på det, inden jeg bliver for gammel... Jeg har også angst for at blive ældre, hvilket også stresser mig og jeg bliver deprimeret, når jeg ikke kan få mig til at begynde på det nu - og det skyldes jo alle disse tanker som siger imod eller for min idé. Undskyld grammatiske fejl eller kongruens, jeg skulle virkelig bare ud med det! TAK på forhånd!
gitte345

gitte345

473 indlæg
  • Skrevet
Kom da igang med det og tag på en kreativ højskole, fx Testrup eller tag nogle fotokurser fx Fatamorgana. Du staver og skriver godt i hvert fald.
Sofie25

Sofie25

2 indlæg
  • Skrevet
Det er bare med at komme i gang med det samme. Fokuser på at bygge nogle passive indkomster, så du kan bruge din tid på lige de ting og projekter du har lyst til.

Mest populære tråde