1. Forum
  2. Debatten
  3. Snik-snak
  4. Hej girls, har i en samejeoverenskomst med jere...

Hej girls, har i en samejeoverenskomst med jeres kærester?

Chacha

Chacha

13 indlæg
  • Skrevet
Min kæreste og jeg har været sammen i 1,5 år, og jeg er overglad for ham! Vi er i gang med at se på hus sammen og regner med at flytte sammen med ham. Jeg har boet med en anden før, og der vi gik fra hinanden beholdte han mange af tingene, da det også var hans bolig. Jeg vil gerne sikre mig selv denne gang, så hvis vi går fra hinanden, så er vi begge sikret. Self. tænker jeg ikke på at forlade ham på et tidspunkt, men man ved jo aldrig. Jeg har læst om samejeoverenskomster, er det noget nogen af jer har beskæftiget jer med? Er det en advokat vi skal kontakte? vi er begge enige om, at det er en god idé at gøre det.
ppetersen

ppetersen

24 indlæg
  • Skrevet
Min kæreste og jeg har netop købt hus sammen, og vi var forbi en advokat som fortalte, at det var en god ide, at vi blev gift, da det gjorde tingene nemmere. Han fortalte ikke om samejeoverenskomst - måske jeg burde undersøge det :)
Chacha

Chacha

13 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Vi valgte at tage kontakt til en advokat, dem der hedder boligadvokat24, de henviste til denne side på på mail: link der står faktisk ret godt forklaret, hvad det er