1. Forum
  2. Debatten
  3. Snik-snak
  4. Hjælp- gaver til kæresten !!

Hjælp- gaver til kæresten !!

Sukkermuss

Sukkermuss

33 indlæg
  • Skrevet
Hej skønne kvinder- og mænd 😃 Min dejlige kæreste har fødselsdag om en lille måneds tid, så jeg er småt begyndt at overveje hvad jeg skal give ham. Der har lige været jul, og der fik han en del gaver fra mig- så nu føler jeg mig helt ideforladt. Så håber på en masse gode ideer- alt kan bruges som inspiration, så fyr bare løs! Han fortjener alt i verden og jeg ønsker at give ham en rigtig dejlig fødselsdagsgave - så hjælp mig, så er jeg evig taknemlig 😇 På forhånd takkk
Sukkermuss

Sukkermuss

33 indlæg
  • Skrevet
🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Chris-93

Chris-93

3 indlæg
  • Skrevet
Hvad med noget lidt anderledes? Et spa-ophold for jer to i en dag eller en weekend? En mini-rejse eller en tur til kostmetologen? Ja, du læste rigtigt ;-) Det er fedt at få noget man aldrig selv ville have købt/tænkt på og min eks-kæreste endte med at blive rigtig glad for ansigtsbehandlinger hos kostmetologen, som jeg introducerede ham for gennem en gave. Eller nogen lækre ansigtsprodukter fra en Kostmetolog eller helseforretning? Noget mange mænd ikke har 😂
sofijensen

sofijensen

5 indlæg
  • Skrevet
Ved godt det er lidt for sent at svare nu, men mine forslag kunne jo bruges næste år! ;-) Nu ved jeg ikke hvor gamle i er, om i bor sammen, hvad i bor i eller hvad dit budget er. Hvis i nu har en have og du har et godt budget, så kunne det være en mulighed at give ham en Sunwood Terrassevarmer. De er virkelig pengene værd og den perfekte gave - min mand elsker virkelig hans! Ved at de kan købes her https://hoslange.dk/collections/terrassevarmer/products/sunwood-marino-terrassevarmer?variant=20594081799 Men hvis budgettet ikke er så højt kan du jo købe en ny babermaskine, kaffemaskine eller et pænt ur :-)
SofieHer

SofieHer

17 indlæg
  • Skrevet
Hvad med et smut over Øresund, hvis I bor i København? Helsingborg og Malmö byder på mange spændende ting. I kan tage en lille picnickurv med og slå jer ned på en græsplæne, hvis vejret er så flot som i dag.
r.gala

r.gala

3 indlæg
  • Skrevet
Altså hvis manden er til vin, så foreslår jeg noget udstyr til ham. Det kan de fleste lide! Du kan finde en masse på https://grapey.dk/ :-)

Mest populære tråde