1. Forum
  2. Debatten
  3. Snik-snak
  4. Hvordan sender man brev / pakke?

Hvordan sender man brev / pakke?

SHINee

SHINee

7 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hvis jeg skal sende et brev med et par brugte strømper i, hvordan gør jeg så? (det er ok at sende det i en konvolut / som et brev, ikke?) Jeg skal købe frimærker, men hvilke slags? Og skal jeg bare gå op på posthuset og sige, 'jeg skal sende det her brev'? Har læst at prisen kommer an på hvor tung/stor brevet / pakken er, men hvordan betaler jeg så for det? Vejer de den på posthuset eller hvordan? Skal man bruge en formular? Har tænkt mig at bruge postnord forresten. Ved bare slet ikke hvordan man gør, så hvis nogen kunne skære det ud i pap for mig... haha.
Bellis

Bellis

61 indlæg
  • Skrevet
Har du aldrig sendt et brev før? :o Nå anyway. Du kan sagtens sende dem i en konvolut, den skal bare kunne lukke. Du kan enten købe frimærker på posthuset eller bruge mobilporto. For at finde ud af hvor meget det koster at sende brevet kan du veje det på en køkkenvægt på forhånd hvis du overvejer at bruge mobilporto. Og ellers skriver du bare modtagerens navn og adresse på konvolutten, lægger sokkerne i og lukker den, går ned på posthuset og siger at du skal have sendt brevet. Så vejer de det for dig og så køber du frimærket dernede. Husk at have kontanter på dig hvis du ikke har et dankort, de tager ikke alm. kreditkort.
xxmahaloxx

xxmahaloxx

956 indlæg
  • Skrevet
Medmindre det er nogle betydningsfulde sokker vil jeg altså våge påstå at det lige så godt kan betale sig at mobile-pay'e ejermanden til et par nye frem for at sende dem.

Mest populære tråde