1. Forum
  2. Debatten
  3. Snik-snak
  4. ID

ID

BBcubana

BBcubana

11 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Fake ID, hvis nogen af jer har et, hvor har i fået det fra?
Zizzy

Zizzy

32 indlæg
  • Skrevet
BBcubana, jeg har svært ved at begribe hvor fandens heldig du i øjeblikket er. Det forholder sig ganske enkelt nemlig således, at Zizzy her har lidt erfaringer i den slags "beskæftigelser". Som ung og arbejdsløs havde jeg ingen andre muligheder end at begive mig over i et mere småkriminelt miljø for at opretholde en økonomisk balance i skuret. Herfra tog det mildt sagt overhånd. jeg "supplerede" f.eks. gerne folk med matasmedlemskort under "totalt lovlige omstændigheder", såfremt de lige trykkede et par af de flade under gulvtæppet ( hvis du fanger sådan en hurtig en). Needless to say, at dette hurtig udviklede sig til en højtrykkende pengemaskine, og jeg tjente flere penge end jeg nogensinde kunne fyre af på Lazyboy's. Så hvis du har brug for ID af nogen slags, så spørg efter The ZizzyMissLizzy. Du ved hvor du finder mig.
culpa

culpa

529 indlæg
  • Skrevet
Jeg kan se, at det er irrelevant for mig at sige, at jeg misbilliger brugen af falske ID. Jeg gik i klasse med en i gymnasiet som havde et, som hun lånte fra en ven. Det er vist blandt det mest normale, men tillige er der en stor chance for, at man bliver opdaget. Dog vil jeg lige gøre opmræksom på, at du nok ikke burde prøve at købe noget som helst fra folk på woman.dk, specielt ikke når der gåes så meget op i, at få dig til at bide på. Du kan meget hurtigt blive snydt.
BBcubana

BBcubana

11 indlæg
Hvis du tror at du virker troværdig, så tro om igen. Man skal virkelig have en IQ på 65 for at tro på det der, haha😅
Naika

Naika

423 indlæg
  • Skrevet
Som yngre tilbød ældre venner,at hente de ting for mig på trods af jeg ikke bad om det........
Zizzy

Zizzy

32 indlæg
BBcubana, du er hermed noteret i min bog over uduelige narhoveder, der ikke forstår at se en gave uden lige, i form af gode råd fra zizzy, når den er serveret lige foran dig. Jeg er tæt på at brække mig over din elendige opførsel. føj. øv.
BBcubana

BBcubana

11 indlæg
Zizzy, jeg elsker allerede dig og din humor😂
Zizzy

Zizzy

32 indlæg
nu vil jeg nødigt virke selvglad, men er det muligt ikke at elske Zizzy for den hun er?

Mest populære tråde