1. Forum
  2. Debatten
  3. Snik-snak
  4. Ideer til babyshower

Ideer til babyshower

xxmahaloxx

xxmahaloxx

956 indlæg
  • Skrevet
Hej allesammen :) En af mine tætte veninder venter sig en lille dreng med ankomst i slut-juni. I den forbindelse har en af hendes andre veninder og jeg planlagt at holde et babyshower for hende, og jeg vil egentligt bare høre om der er nogen der har nogle gode ideer til pynt, mad, lege osv. ? Eller fra erfaring kan fortælle hvad der absolut ikke skal være? På forhånd tak :)
chariot

chariot

563 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Jeg har været til babyshower et par gange. Her bestod pynten af balloner, guirlander/vimpler, glas, tallerkener, servietter, serpentiner m.m. alt holdt i grønne/blå farver. Der er også begyndt at komme mere og mere pynt til baby showers i hobbybutikker som fx Panduro. Derudover er der jo også skilte med 'It's a boy" o.l. Jeg ved ikke, hvor det kan købes, men har set det til flere babyshowers. Som regel bliver der mest serveret snacks til baby showers såsom pølsehorn, pizzasnegle, kage, chips m.m. Hvis det er noget, der skal vare en hel dag tænker jeg dog, det er en god idé med lidt mere mad. Starter det om formiddagen ville det fx være oplagt at starte med noget brunch af en art, og så kunne man få kage senere. Ift. lege er det ret forskelligt, hvad man gør. Her synes jeg I skal tænke på jeres veninde - vil hun synes, det er sjovt med en masse lege, eller er det bedre, at det bare er stille og roligt med mad og hyggesnak? Hvis I ville lave nogle lege, kunne det fx være en quiz (facts omkring moren af barnet eller bare baby facts generelt), gættequiz omkring babyen hvor gæsterne skal gætte, hvilken dag babyen bliver født, øjenfarve, vægt, længde, hårfarve, navn (hvis navnet endnu ikke er bestemt) m.m. Alle skriver deres svar ned som så gives til moren, som så kan kigge på svarene efter barnet er blevet født. En anden leg kan også være, at alle skal medbringe et baby/barndomsbillede af dem selv. Herefter skal hovedpersonen gætte, hvem der er hvem. Det er også meget normalt, at gæsterne medbringer en lille gave til hovedpersonen. Det behøver ikke være noget dyrt, men det er ret hyggeligt at se dem blive pakket op :-)
UFenger

UFenger

2 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Jeg arrangerede et babyshower for min vendinde sidste år. Jeg vidste at hun ventede sig en dreng så jeg havde indkøbt en masse festartikler her: Babyshower Jeg havde tager med til at vi kunne bage forskellige cupcakes, det var et kæmpe hit :-)
  • Skrevet
Da min veninde skulle arrangere for sin søster lånte hun en dukke af mig ( i babystørrelse) og de skulle alle så give den her dukke bedst mulig ble på og på tid. man kunne udvide med tøj hvis man synes ble er for nemt og hurtigt. Desuden skulle de spise et eller andet med den hånd de normalt ikke bruger og det havde været mega sjovt.

Mest populære tråde