1. Forum
  2. Debatten
  3. Snik-snak
  4. Jeg savner stadigvæk den gamle woman debat

Jeg savner stadigvæk den gamle woman debat

sss

sss

313 indlæg
  • Skrevet
Er der andre? Hvor forsvandt alle hen efter den triste opdatering af woman for år tilbage? Har forgæves forsøgt at finde en debat side, hvor der var gang i emnerne, både om kærlighed med også om de politiske holdninger og syn på livet. Jeg savner den tid, hvor woman var det sted jeg søgte hjælp, kunne diskutere alt fra ingenting til store ting, blev udfordret på egne holdninger og fik ting at tænke eller give andre at tænke over. Kan man finde det igen?
contrast

contrast

1589 indlæg
  • Skrevet
Mange inklusiv mig er rykket over på www.debatten.net :)
sss

sss

313 indlæg
  • Skrevet
Den tjekker jeg lige ud. Tak :)
Litae

Litae

379 indlæg
  • Skrevet
Jeg savner det også. Der er næsten ingen debatter mere, og så er det som om at forummet er blevet alt for meget en brevkasse til folks problemer. Ikke at det ikke også kan være spændende at have herinde, men det fylder alt for meget, og ofte er problemerne så små, at det nærmest ikke er noget problem.. Derfor kunne det måske også være godt hvis Woman lavede en brevkasse, hvor man som bruger kunne svare, og så kunne debatforummet bruges til debatter. Eller man kunne lave en brevkassetråd her, om om folk vil bruge den og ikke oprette nye tråde er jo lige spørgsmålet...
sss

sss

313 indlæg
  • Skrevet
Jeg giver dig helt ret. Problemerne er ligegyldige teen ting, og der er intet der kan lægge op til nogen former for konstruktive debatter. De burde omdøbe den til women brevkasse. De fleste af dem der oprette noget, svare alligevel aldrig på den respons de har fået (hvis der da kommer en respons)

Mest populære tråde