1. Forum
  2. Debatten
  3. Snik-snak
  4. Min kæreste går fra mig hvis jeg ik stopper med...

Min kæreste går fra mig hvis jeg ik stopper med at gå i byen? Wtf

Markus-45b8abe0a5

Markus-45b8abe0a5

1 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hej. Jeg er en mand på 25 som har brug for råd ang. Min kæreste som siger at hun ik kan acceptere jeg går i byen. Jeg elsker min kæreste overalt og forguder hende og spoiler hende med gaver og det ene og det andet og det ved hun. Jeg elsker og gå i byen og danse og det er helt uskyldigt og virkelig kun får at danse lidt og høre musik med drengene. Er det ik lidt for groft eller er det bare mig der skal lade være med at tage i byen?
Jermaine-Lou

Jermaine-Lou

1 indlæg
  • Skrevet
Hej Markus. Du skal ikke stoppe med at tage i byen med drengene! du har også brug for “luftrum” uden hende. Men hvor ofte tager du i byen? eftersom hun ikke kan acceptere det. Min kæreste får lov til at tage i byen og gøre hvad han har lyst til, men der er selvfølgelig også en begrænsning for, hvor meget hans behov for dét er. Man er nødt til at gå på kompromis, ellers går det ikke. God vind fremover! Krydser mine fingre for at i får det til at fungere. //Jermaine
xxmahaloxx

xxmahaloxx

1021 indlæg
  • Skrevet
Jeg tænker at der er flere ting i det end det du siger her. Hvor ofte går du i byen ? Tager du altid afsted uden hende ? Drikker du meget ? Har du tømmermænd hele dagen efter ? Har hun oplevet svigt fra tidligere kærester der har udvist samme adfærd ? Har du svigtet hende ? At forbyde sin kæreste noget gøres som regel ikke bare fordi man kan, men bunder i noget dybere.
Bamsefar

Bamsefar

212 indlæg
  • Skrevet
Der er tre personer i jeres forhold der skal tages hensyn til: Dig, Hende, og Jer.

Det virker meget ukærligt, hvis hun ikke kan tage hensyn til dine ønsker og behov for at komme ud og danse. MEN, det kan jo som mahalo også siger, være fordi det går ud over hende eller jer, når du gør det. Tag en snak med hende om hvad det er der er et problem for hende. Du skal ikke ændre på dig selv, men du kan jo godt, hvis du elsker hende, vælge at ændre lidt på de ting du GØR. Hvis det er et problem at du drikker for meget når du går ud, så hold dig til to øl, og sodavand resten af aftenen (eksempelvis), hvis det er et problem at du kommer sent hjem, så kom hjem tidligere, hvis det er et problem at hun ikke ved hvad du laver, så send hende et par snaps i løbet af aftnen, og fortæl hende at du hygger med drengene, og kommer hjem og er sammen med hende snart. Der er mange løsninger, lige så mange som der er problemer :)

På den lidt mere personlige side, så har jeg også måttet opleve en kæreste smutte fordi jeg gik for meget i byen med drengene. Det var lidt af en øjenåbner for mig, for jeg troede ikke at det var så slemt, før hun skred fra mig. I bagklogskabens lys, så kan jeg da godt se at det der med at feste fra fredag kl 20, til søndag kl. 9, måske ikke var SÅ foreneligt med hendes ønsker. Og idet mange af mine daværende venner var på diverse stoffer, så kan jeg også godt forstå at hun var urolig for mig. Hvis jeg så kommer hjem og slet ikke kan huske det sidste døgn, eller begynder at kime hende ned kl. 6 om morgenen, eller modtager vildt mange beskeder og billeder fra fremmede mennesker efter en bytur, eller hun ser mig på TV feste igennem med en af pigerne fra "singleliv", så er det selvfølgelig også en stress faktor for hende.

Buttom line: Der skal være plads til jeres følelser, både hendes og dine.
Naika

Naika

432 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Tager du hende nogensinde ud nogen steder siden hun er utryg?tænker,at hun måske føler sig forsømt:)