1. Forum
  2. Debatten
  3. Snik-snak
  4. RÅD til at gøre en fest billigst muligt????

RÅD til at gøre en fest billigst muligt????

niller12

niller12

2 indlæg
  • Skrevet
Jeg skal holde en fest fordi jeg bliver færdig uddannet og det vil jeg gerne fejre med et brag!
Jeg regner med ca 80 gæster, og jeg vil gerne selv sørge for både mad og drikke.

Jeg søger råd til hvordan jeg så kan gøre det billigst muligt?? Både mad ideer, lokation, pynt, musik og drikke .. Hvad som helst 😛 
Håber i har nogle ideer eller erfaringer! 😃
Enit

Enit

415 indlæg
  • Skrevet
Mad kan du gøre det ret billigt ved at vælge en billig ret. Sådan noget som noget mørbradgryde fx. Det der er til overs kan også gemmes, så det gør ikke noget at lave for meget. 
Musik kan du gøre billigst ved at have spotify premium eller lignende, lave en playliste og så leje nogle højttalere det billigste sted du kan finde. 
Pynt kan du gøre ret billigt ved næsten at spare det væk. Servietter skal der selvfølgelig være, og ellers kan du bare have lidt lys på bordene. Det er ikke mega festligt nej, men bodpynt kan hurtigt blive ret dyrt. 
Lokation er de fleste forsamlingshuse nogenlunde billige. Der er i hvert fald nogle begrænsninger når du har så mange gæster. 
Med hensyn til drikkevarer handler det om at gøre det simpelt og hvis du bor tæt på grænsen, købe det der. Jo mere forskelligt du har, jo flere rester. Så i stedet for at have en milliard forskellige flasker sprut, nøjes med øl, sodavand, en enkelt slags alkopops, vin fra papbøtte og en eller to slags billige shots. 

UFenger

UFenger

2 indlæg
  • Skrevet
Vi lånte cafeteriet i vores sportsklub for nogle år siden. Min mand har spillet fodbold der i mange år, og trænet nogle hold der også. Jeg kan ikke huske om vi gav noget for det, men det vi hvert fald ikke ret meget. Så check i dit netværk om du ikke kender nogen der har plads til at i kan være der 