1. Forum
  2. Debatten
  3. Snik-snak
  4. Slibe trægulv inden indflytning

Slibe trægulv inden indflytning

Joonna

Joonna

1 indlæg
  • Skrevet
Nogen der har erfaring med gulvafslibning hos professionel gulvmand, anbefalinger? eller kan jeg gøre det selv? :-)
Mone_pigen87

Mone_pigen87

1 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hej Joonna, Vi fik slebet vores nuværende lejlighed, af en professionel gulvafsliber, det er vi meget tilfredse med. Jeg kan anbefale NC gulvafslibning det er nogen super friske gutter der kommer ud, og de gør altså arbejde ordenligt.
Bamsefar

Bamsefar

49 indlæg
  • Skrevet
Det kommer jo an på hvor i landet du bor. Men en god gulvmand koster dig, selv for en rigtigt god behandling, sjældent mere end 100-200 kr. per kvm. Og gør du det selv, så koster det dig måske kun det halve...
Hvis du vælger at gøre det selv, så skal du have noget erfaring med de maskiner der bruges (så sørg for at leje en maskine du kender, jeg foretrækker båndsliber frem for rundsliber). Ellers så risikerer du at sidde at kigge på de fejl du har lavet, i årevis, inden du bliver sur nok til at gøre det om igen.
Vælger du sæbe eller ludbehandling af dine gulve, frem for lak, så er det også en hel del nemmere at gøre det selv, da det er ret let at få et flot resultat, og du kan nemt slibe/behandle et lille stykke du er utilfreds med, efterfølgende. Det er noget vanskeligere hvis du vælger en lak.