1. Forum
  2. Debatten
  3. Snik-snak
  4. unge damer 25-35 mødes i odense

unge damer 25-35 mødes i odense

cessie82

cessie82

8 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Jeg er 29 år og tilflytter fra sjælland og kunne godt tænke mig at mødes med nogen her fra odense. Bare det at mødes med andre kan løfte den kedelig hverdag med børn, aftensmad, tøjvask osv... Og det er ved at være lidt træls bare og gå herhjemme uden nogen kontakter
Om du har børn eller ej, gul eller blå er ingen hindring for at mødes, bare vi har det hyggeligt.
Jeg er en meget afslappet person da jeg går meget op i at have et frirum fra hverdagens trommerum, for bedre at kunne fungere..
Så hvis du/i har lyst til at mødes så skriv endelig...

NynneM

NynneM

16 indlæg
  • Skrevet
Jeg er også lige flyttet til fra Odense og står i samme situation, men nu jeg har jo heldigvis det gode internet som hurtigt kan sætte én i forbindelse med folk fra nærområdet. Ude i den virkelige verden,da jeg flyttede hertil i starten af december fik jeg faktisk et praj fra min flyttehjælper, (som i øvrigt er et ret sejt koncept, https://www.gloove.dk/) som var opvokset i København, om at der er mange hækleklubber på Nørrebro, hvor jeg netop har tilmeldt mig. Synes det er dejligt afslappende og godt tidsfordriv. Og så er det jo en god måde at flytte sine grænser og komme ud og snakke med nye mennesker. Men jeg er kommet godt efter det synes jeg. I dag, 1. februar, havde jeg blandt andet studiestart og det skal nok byde på nye gode bekendtskaber og gode oplevelser.

Mest populære tråde