1. Forum
  2. Debatten
  3. Snik-snak
  4. Yoga retreat

Yoga retreat

linemarie123

linemarie123

63 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hej, jeg kunne vildt godt tænke mig at invitere min mor på et yoga ophold (helst på Sri Lanka), hvor man dyrker yoga og selvfølgelig slapper af. Jeg har prøvet at søge lidt på nettet, men syntes det ser ret dyrt ud og der er ikke lige nogle af de ophold jeg har læst om der virkelig fanger min interesse. Jeg ville hører om der er nogen af jer der har erfaringer med yoga ophold? Jeg er også meget åben for selv at planlægge turen (udenom et rejsebureau), men jeg kunne godt tænke mig at det var sted hvor man seriøs omkring yogaen. Det kunne også være der var nogle der kunne anbefale nogle hjemmesider? På forhånd tak!
Bambi -5e7dcac96e

Bambi -5e7dcac96e

6 indlæg
  • Skrevet
Hej Line! Synes det lyder som en skøn ide med et yoga-retreat. Jeg vil anbefale dig en yogaskole i Sverrige (Håå). Det foregår gennem Skandinavisk Yoga og meditationsskole, som ligger i København inde i Købmagergade. De har både timer i københavn (der går jeg selv) samt i Sverige, hvor man er på lidt lngere ophold (feks, 3 uger). Jeg har ikke selv været der, men min far har boet der i 3 måneder under sit yoga ophold. De er virklig dygtige de lærere der er der, og man er meget seriøs omkring yogaen. Jeg synes det dog det er vigtigt at din mor er inde over så hun kan vurdere om det er et rigtigt sted for hende. Skolen i Håå er seriøs omkring yogaen, men det er altså ikke en dase-ferie hvor man tager billeder til instagram osv. Man er med til at lave mad, gøre rent osv, da man er en del af fællesskabet deroppe. De har deusden en række regler - bl.a. ingen parfume mm. Personligt synes jeg de er den bedste skole der findes, specielt for dem som vil noget seriøst med yogaen. Så stedet er altså et sted man tager hen for sin egen skyld og det er nærmere et ophold en en ferie, da man på ingen måder bliver opvartet. Men man får meget ud af at være der. Du kan prøve at tage kontakt til skolen i København for at høre nærmere. Deres hjemmeside er yoga.dk, hvor du kan læse nærmere om opholdene i Håå. Håber det kan hjælpe dig ? Ser det interessant ud?
Bambi -5e7dcac96e

Bambi -5e7dcac96e

6 indlæg
  • Skrevet
Lærerne er desuden virkelig dygtige. Grundlæggeren derinde er selv Yogi og oplært hos en af de store Yogier i Indien... tag et kig på hjemmesiden!